۲۹ فروردین ۱۴۰۳، ۱۳:۰۱
کد خبرنگار: 1278
کد خبر: 85447837
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

تولید محصول سیر در شهرستان طارم ۷۰ درصد کاهش یافت

۲۹ فروردین ۱۴۰۳، ۱۳:۰۱
کد خبر: 85447837
تولید محصول سیر در شهرستان طارم ۷۰ درصد کاهش یافت

زنجان - ایرنا - مدیر جهاد کشاورزی طارم گفت: تولید محصول سیر در این شهرستان امسال نسبت به سال گذشته ۷۰ درصد کاهش یافت.

منوچهر یارمحمدی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: هزینه های بالای تولید برای کشاورزان و نبود حمایت های لازم جهت تامین نهاده های مورد نیاز و بازارهای مناسب از دلایل عمده کاهش رغبت کشاورزان طارمی برای تولید این محصول با ارزش است.

وی با بیان اینکه شرایط آب و هوایی طارم برای کشت بسیاری از محصولات از جمله سیر مناسب است، یادآور شد: هم اکنون برداشت این محصول از ۱۰۰ هکتار اراضی تحت کشت آن در طارم آغاز شده است و پیش بینی می شود ۱۶ هزار تن سیر وارد بازار شود.

یارمحمدی با بیان اینکه همه ساله برداشت سیر در طارم از اواخر فروردین آغاز شده و تا اواخر اردیبهشت ماه ادامه می یابد، اظهار داشت: هم اکنون ۵۵۰ نفر بهره بردار در شهرستان طارم به کشت و کار این محصول مشغول هستند و از این طریق کسب درآمد می کنند.

وی ارقام مورد کشت در این شهرستان را شامل سیر صورتی و قرمز بیان و خاطرنشان کرد: سیر تولیدی در طارم به دلیل کیفیت بالای آن علاوه بر مصرف داخل شهرستان و استان زنجان به سایر استان های کشور از جمله گیلان و مازندران همچنین در صورت وجود شرایط به برخی کشورهای دیگر صادر می شود.

یارمحمدی با بیان اینکه شهرستان طارم حدود ۱۵ هزار هکتار زمین کشاورزی حاصلخیز دارد، گفت: سالانه بیش از ۳۵۰ هزار تن انواع محصولات کشاورزی در این شهرستان تولید و برداشت می‌شود که کرفس، نخود فرنگی، سیر و باقالا از عمده محصولاتی است که در پاییز کشت و در اوایل فصل بهار برداشت و روانه بازار می شود.

وی یادآور شد: استان زنجان تولیدکننده ۶۱ نوع محصول کشاورزی است که عمده محصولات باغی تولیدی آن زیتون، سیر و انگور است و شهرستان های طارم، ابهر، زنجان و خرمدره بیشترین سهم صادراتی محصولات کشاورزی را به خود اختصاص داده اند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha