به گزارش خبرنگار ایرنا، این کتاب که صفحه آرایی آن را «هستی مرادی» و طراحی جلد آن را «فاطمه یزدانیفر» انجام داده، مشتمل بر ۶ داستان با نام های سمعک، تانک و قو، باغ مردگان، گزارش، قبرستان داستانک و دوباره همان زخم ها را به صورتم بزن، است.
در بین ۶ داستان کوتاه این کتاب با درونمایه و مضمونهای مختلف از جمله اجتماعی، عاشقانه و روانشناختی، چند ویژگی مشترک وجود دارد؛ مانند ویژگیهای شخصیتی کاراکترها. نام کتاب از داستان آخر مجموعه گرفته شده که قسمتهایی از تجربه واقعی زندگی خود نویسنده و قسمتهایی از آن ساخته ذهن نویسنده است.
کاراکترهای داستانها با توجه به شرایطی که در آن قرار دارند و موقعیتهایی که پیش رویشان قرار میگیرد، شدیدا یاس و ناامیدی را در خود احساس میکنند و در تلاش هستند که شرایط و زندگی فعلی خود را حفظ کنند. این کتاب با هدف رساندن مفهوم قسمتهای تراژدی و غمناک زندگی و زیستن و همچنین تاثیری که بر روی روح و روان و شخصیت انسان میگذارد با زبانی ساده از نگاه شخصی نویسنده و تجربههای او در طول زندگی نوشته شده است.
سجاد حیدریان متولد سال ۱۳۷۸، زاده کرمانشاه و دارای مدرک لیسانس رایانه است که اولین اثر خود را به چاپ رسانده است. چند سال سابقه حضور در تئاتر دارد. عضو انجمن سینمای جوانان، نویسندگی، کارگردانی، صدابرداری و تدوینگری سینما را هم در کارنامه دارد و در عین حال کارگردان ۲ فیلم مستند "لودولوژی" و فیلم کوتاه داستانی "برش پیتزا" است.
نظر شما