به گزارش ایرنا؛ شهید «محمدتقی رستمی» آنچنان کوچک و بزرگ را شیفته شخصیت ناب و خودسازیاش کرده بود که به گفته همرزمان و همراهان وی، اگر شهید نمیشد و امروز در بین ما حضور فیزیکی داشت، بیشک یکی از علمای اسلام، یکی از بازوان پرتوان جمهوری اسلامی و یا یک دانشمند فرهیخته میبود.
و چه زیبا گفتند دوستان شهید رستمی که ایمان و عمل صالح را در کنار هم داشت و از اینکه تنها نام یک مسلمان را یدک بکشد، بیزار بود، در انجام تکالیف ولی امر زمان همواره در صف اول حضور داشت، سوای سنگر دفاعی که به تبعیت از ولایت فقیه به سوی آن شتافت و از خود حماسهها به یادگار گذاشت، نبوغ، ایدهها و افکار بلند او در سنگر فرهنگی نیز خود حکایتی شنیدنی دارد.
محمدتقی چهارم تیرماه سال ۱۳۴۴در روستای نوآباد کبودرآهنگ متولد شد، دوران تحصیلات ابتدایی را در روستای مجاور زادگاهش گذراند، سپس برای ادامه تحصیل راهی شهر شد و برای تأمین مخارج به کار نیز پرداخت، عاشق انقلاب، نظام و مطیع بدون چون و چرای ولی امر مسلمین بود و نسبت به اصل ولایت فقیه و برائت از دشمنان به جد توجه داشت.
او در اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشآموزان و حزب جمهوری اسلامی به عنوان یک شخصیت نخبه فعالیت میکرد، ضمن اینکه به شدت تحت تأثیر کلاسهای تفسیر قرآن و نهج البلاغه «علی آقامحمدی» عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام قرار گرفت، در تابستان ۱۳۶۲ فعالیتهای خود را در صدا و سیمای مرکز همدان آغاز کرد و در ادامه این همکاری به عنوان تهیه کننده، نویسنده و گوینده برنامه ترکی زبان «روستائیلر برنامهسی» اقدام به تولید برنامه رادیویی کرد.
وی شخصیتی بسیار نجیب، محجوب، دوست داشتنی، باوقار، منضبط، همیشه آراسته، اهل قلم، خوش بیان و اهل مطالعه جدی بود و از خود یک شخصیتی خلق کرده بود که برادرش نقل میکند: وقتی شهید رستمی وارد مسجد روستای نوآباد کبودرآهنگ میشد، روحانی و امام جماعت مسجد جلوی پایش بلند میشد و وقتی برادرم به این روحانی میگوید اینکار را نکنید، امام جماعت مسجد میگوید: «شما نمیدانید محمدتقی ما و شما چه شخصیتی دارد»؟
ماجرای خواستگاری شهید رستمی چه بود؟
زمانیکه محمدتقی به دلیل جراحات وارده در محور قصر شیرین برای مداوا به بیمارستانی در شهر تهران منتقل میشود، در آنجا پرستار خانمی که وظیفه مراقبت از وی را داشت، شیفته شخصیت او میشود و بعد از اینکه محمدتقی به روستای نوآباد برمیگردد، پرستار نامهای برای او میفرستد که در آن موضوع ازدواج را مطرح کرده بود، یعنی دختر پولدار تهرانی از یک جوان روستایی خواستگاری میکند، محمدتقی جواب این خانم را با نامه داده و ۱۰ سوال برای او مینویسد و عنوان میکند شما این ۱۰ سوال را جواب بدهید تا من به این موضوع فکر کنم و تصمیم بگیرم، در نهایت این خانم با کمک دیگران و تلاش خود موفق شده بود تنها به ۶ مورد پاسخ بدهد.
به لطف «جواد مجتهدی» دوست محمدتقی یک فایل صوتی قدیمی مربوط به مصاحبه با این شهید بزرگوار در جبهه نبرد حق علیه باطل تهیه شد که شهید رستمی درباره حضورش در جبهه گفت: خدا به آبرو و مقام شهدا، ما را هم جزء کسانی به حساب بیاورد که در جنگ اسلام علیه کفر نقشی داشتهاند.
او در این مصاحبه افزود: انگیزه ما این است که معتقدیم این انقلاب دنباله حرکات توحیدی و حرکات پیامبران گذشته است و اینکه ما خود را مسلمان میدانیم و موظفیم برای حفظ اسلام و نابودی دشمنان اسلام در جبهه حضور بیابیم و این اسلامی که با تمام قامت در مقابل کفر با تمام نیروهایش ایستاده را یاری کنیم، چرا که الان زمانی است که کفر و استکبار جهانی برای از بین بردن اسلام جمع شدهاند و ما وظیفه داریم اسلام را یاری کنیم، در غیر اینصورت ما فقط به نام مسلمان میشویم، مسلمان کسی است که وظیفهاش را در مواقع حیات اسلام بشناسد و بداند که در چه زمانی چـه کاری کند، الان به نظر من وظیفه مسلمان جهاد در راه خدا و نجات مسلمین از چنگ استعمار است.
شهید رستمی معتقد بود از آنجا که رزمندگان ما خودشان را در راه جهاد خدا میدانند، از این رو روحیه آنها بسیار در سطح بالایی است، چون آنها میدانند قدم در راهی گذاشتهاند که امیرالمؤمنین علی(ع) میفرماید: «جهاد دری از درهای بهشت است» و اینها در آستانه بهشت واقع شدهاند و مسلما کسی که در آستانه بهشت است، روحیهاش نمیشکند و یا خسته نمیشود، رزمندگان ما در دوراهی احدی الحسنین واقع شدهاند که یا به پیروزی و یا به شهادت ختم میشود.
پیام شهید رستمی برای مردم
این شهید بزرگوار چند پیام کلیدی و مهم را برای مردم مخابره کرد: برادران و خواهران و تمامی کسانیکه به خوبی درک کردهاید که چگونه مسلمان باشید، بدانید که انقلاب ما تمام نشده و انقلاب ما تا آزادی انسانیت ادامه دارد.
قدر این رهبری را بدانید، این رهبری یکی از نعمات بسیار بزرگ خدا بر ملت ما است که اگر قدرش را بدانیم، خدا نعمتهایش را بر ما زیاد میکند و اگر قدر ندانیم خداوند عذاب خود را بر ما نازل میکند، برادران و خواهران عزیز به پیروی از امام امت جنگ را مساله اصلی بدانید و کارهای دیگر را بر جنگ مقدم ندانید.
با توجه به اینکه امام خمینی(ره) نیز بر این مهم تأکید دارند، این منافقین و این لیبرالها را شناسایی کنید و با مشت محکم بر دهان آنها بکوبید و از دولت جمهوری اسلامی که مقدمه دولت کریمه حضرت مهدی(عج) است، پشتیبانی کنید و دنبال نادانها و دشمنان مغرض و جاهل این انقلاب نروید که الان به تضعیف رهبری و دولت مشغول هستند.
سرانجام این سرباز فداکار و دانشآموز نابغه در ۲۷ اسفند ۱۳۶۲ در عملیات آزادسازی ارتفاعات منطقه چنگوله در حالی که نام ائمه اطهار(ع) را بر لب داشت، به شهادت رسید.
شهید «محمدتقی رستمی» سال ۱۳۹۹ به عنوان شهید شاخص شهرستان کبودرآهنگ معرفی شد.
نظر شما