۳ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۹:۲۷
کد خبرنگار: 2748
کد خبر: 85452638
T T
۲ نفر

برچسب‌ها

خداحافظی با زیویار پس از ۳۰ ماه/ هجدهمین استاندار لرستان کیست؟

خرم آباد - ایرنا - دوم اردیبهشت جاری "ابوطالب شفقت" برای انتصاب در سمت استاندار لرستان، از هیات دولت رای اعتماد گرفت تا به عنوان هجدهمین مدیر ارشد این استان در ساختمان استیجاری استانداری مستقر شود.

به گزارش ایرنا هفتم مهرماه ۱۴۰۰ فرهاد زیویار به عنوان نخستین استاندار بومی لرستان منصوب و با استقبال عموم مردم و سیاسیون مواجه شد اما در نهایت هیات دولت دوم اردیبهشت ماه، شفقت را به عنوان هجدهمین استاندار لرستان راهی خرم آباد کرد.

در روزی که تیم فوتبال خیبر خرم آباد میزبان دریابی کاسپین بابل شد و بازی را به نفع خود تمام کرد در میدان سیاست، یک مدیر مازندرانی جایگزین زیویار لرستانی شد.

ابوطالب شفقت متولد ۱۳۳۶ بخش بندپی غربی شهر بابل و عضو هیات علمی و با مرتبه دانشیاری دانشگاه صنعتی مالک اشتر است که شهریور ۱۴۰۰ به‌ عنوان معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت کشور منصوب شد و احمد وحیدی وزیر کشور، بعدتر وی را به‌عنوان معاون هماهنگی امور استان های این وزارتخانه منصوب کرد.

شفقت در ابتدای انقلاب به عضویت سپاه پاسداران انقلاب اسلامی درآمد و بعدها به وزارت دفاع رفت و رییس موسسه تحقیقاتی صنایع دفاعی شد و پس از آن دکترای خود را در رشته مدیریت صنعتی از دانشگاه علامه طباطبایی دریافت کرد.

سردار شفقت در دولت‌های نهم و دهم به مدت هفت سال استاندار استان‌های مازندران، بوشهر و خراسان شمالی بود و در دولت یازدهم به مدت سه سال معاون طرح و برنامه وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح شد.

استاندار جدید لرستان در دولت دوازدهم از آذر ۹۶ به مدت چهار سال ریاست دانشگاه صنعتی مالک اشتر را بر عهده داشته و عضو کمیته علمی - هیات داوران چهارمین کنفرانس بین المللی سالانه تحولات نوین در مدیریت، اقتصاد و حسابداری بوده است.

همچنین عضویت در شورای سیاست گذاری – راهبردی دومین کنفرانس بین المللی مدیریت دانش، بلاکچین و اقتصاد، ریاست اولین کنفرانس بین المللی و دومین کنفرانس ملی نظریه پردازی های علمی قرآن در حوزه علوم انسانی و طبیعی و ریاست افتخاری هفتمین کنفرانس رادار و سامانه های مراقبتی ایران از سوابق علمی شفقت می باشد.

وی دارای ۲۲ مقاله کنفرانسی و ۲۰ مقاله ژورنالی در مجلات داخل کشور است، طی ۲۳ سال با ۱۹ پژوهشگر مختلف همکاری مستقیم علمی داشته و مقالات منتشر شده وی بیشتر در موضوعات صنعت دفاعی، نوآوری، ایران و چابکی تهیه شده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha