به گزارش ایرنا، سردار حسن شاهوارپور عصر سه شنبه در نشست قرارگاه تعلیم و تربیت خوزستان در سالن نشستهای ناحیه مقاومت بسیج دزفول بیان کرد: اجرای طرح حلقههای صالحین در پایگاههای مقاومت بسیج مساجد کشور طی چند سال اخیر دستاوردهای فراوان تربیتی داشته است.
وی ادامه داد: دهها هزار نفر در ردههای سنی مختلف در مساجد خوزستان در قالب طرح شجره طیبه صالحین سازماندهی شده است و برنامههای مختلف تربیتی، آموزشی و تفریحی برای این اعضا در طول سال برگزار میشود.
فرمانده سپاه خوزستان با تاکید بر اینکه طرح شجره طیبه صالحین موج تربیتی در همه مساجد ایجاد کرده است گفت: شهرستان دزفول با سوابق طولانی فرهنگی و فعالیت چشمگیر مساجد و جلسات قرآن یکی از شهرهای نمونه و قابل الگوبرداری در استان و کشور است.
وی ادامه داد: تشکیل قرارگاه استانی تعلیم و تربیت در شهرستانها به منظور بررسی وضعیت شبکه تربیتی مساجد شهرهای مختلف، بازدید از فعالیتها و هم اندیشی در مورد اقدامهای آینده حلقههای صالحین است که نخستین نشست استانی این قرارگاه در سال جاری در دزفول برگزار شد.
سردار شاهوارپور افزود: اعضای قرارگاه تعلیم و تربیت با تشکیل پنج تیم، به طور همزمان در پنج مسجد هر شهر حاضر و ضمن بازدید از مساجد فعال و بررسی فعالیت حلقههای صالحین، محتوای جلسات مساجد بررسی برنامههای آینده هم اندیشی میشود.
وی با اشاره به بازدید از تعدادی از مساجد دزفول در قالب قرارگاه استانی تعلیم و تربیت گفت: کارهای بسیار خوبی در مساجد دزفول در حال انجام است و فعالیت گسترده مساجد این شهر امیدآفرین و بی نظیر است که این ظرفیتها باید تقویت شود.
امیدآفرینی مهمترین ماموریت دستگاههای فرهنگی است
زعیم حوزههای علمیه خوزستان نیز در این نشست با بیان اینکه امید و امیدآفرینی مهمترین ماموریت دستگاههای فرهنگی است، گفت: علاوه بر تلاش برای حل نقاط ضعف و مشکلات، نباید از نقاط قوت موجود غافل بود.
آیت الله سیدمحمدعلی موسوی جزایری وجود مسوولان همدل را از جمله نقاط قوت خوزستان دانست و ادامه داد: گره گشایی از مسایل خوزستان نیاز به کار شبانه روزی تمام دستگاهها دارد.
وی با اشاره به ضرورت مردم داری و حفظ ارتباط دستگاههای فرهنگی به ویژه امامان جمعه افزود: امامان جمعه باید مردمی باشند و ارتباط خود با مردم را حفظ کنند.
زعیم حوزههای علمیه خوزستان با تاکید بر اینکه دزفول از دیرباز در زمینه فرهنگ و علم الگو و پیشتاز بوده است گفت: تربیت علما و شخصیتهای برجسته از جمله شیخ اعظم مرتضی انصاری از علمای بزرگ جهان اسلام و موسس فقه و اصول در دزفول نشان از غنای علمی این شهر دارد.
وی ادامه داد: حوزه علمیه دزفول در زمان نه چندان دور با داشتن اساتید و علمای برجسته و شاخص، مرجعیت علمی داشت و در بین علما زبانزد بود.
آیت الله موسوی جزایری با اشاره به سابقه درخشان فعالیت جلسههای قرائت قرآن در دزفول افزود: آغاز فعالیت قرارگاه تعلیم و تربیت خوزستان به منظور تقویت طرح شجره طیبه صالحین از دزفول اقدامی شایسته است.
وی با بیان اینکه مساجد باید محور فعالیتهای اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی در محلات باشد بیان کرد: طرح اشتغال مسجد محور در برخی استانهای کشور آغاز شده است که باید تلاش کرد این طرح در خوزستان نیز اجرایی شود.
سالانه صدها برنامه مختلف فرهنگی در مساجد دزفول برگزار میشود
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج دزفول نیز در این نشست با تشریح برنامههای متنوع قرارگاه تعلیم و تربیت این شهرستان گفت: صدها برنامه مختلف فرهنگی، هنری، آموزشی، ورزشی و تفریحی سالانه توسط این قرارگاه در مساجد دزفول برگزار میشود.
سرهنگ پاسدار بهروز حکمت پور با اشاره به ایجاد ۲ شبکه تربیتی و مدیریتی در قالب قرارگاه تعلیم و تربیت این شهرستان افزود: دزفول با داشتن سوابق فرهنگی، دینی و حوزوی جزو شهرستانهای ممتاز فرهنگی خوزستان است.
وی یکی از ویژگیهای بارز دزفول را وجود نیروی انسانی نخبه و مستعد دانست و ادامه داد: یکی از اهداف اصلی طرح صالحین تربیت نیروی انسانی در تزار انقلاب اسلامی است که با اقدامهای انجام شده با رویشهای فراوانی نسلهای جدید در مساجد دزفول مواجه هستیم.
به گزارش ایرنا، در این نشست که با حضور مسوولان استانی از جمله سردار شاهوارپور فرمانده سپاه خوزستان، حجت الاسلام موسوی فرد نماینده ولی فقیه در خوزستان و امام جمعه اهواز، آیت الله موسوی جزایری زعیم حوزههای علمیه خوزستان و همچنین امام جمعه دزفول برگزار شد، اعضای قرارگاه استانی تعلیم و تربیت با حضور در پنج مسجد شاخص، فعالیت این مساجد را از نزدیک بازدید کردند.
شهرستان دزفول با حدود ۵۰۰ هزار نفر جمعیت، ۲۱۰ پایگاه بسیج دارد که ۵۵ پایگاه مربوط به خواهران و بقیه مربوط به برادران هستند. این شهرستان دارای ۳۱۱ مسجد، ۱۴ حوزه مقاومت برادران و چهار حوزه مقاومت خواهران فعال است.
۵۷۳ حلقه صالحین در دزفول وجود دارد.
نظر شما