به گزارش ایرنا از معاونت امور رسانهای و تبلیغاتی، عباس محمدیان با اعلام این مطلب افزود: دستورالعمل جدید صدور پروانه فعالیت کانونهای آگهی و تبلیغاتی بر اساس قانون و مصوبات شورای راهبری توسعه مدیریت و در راستای ساماندهی مجوزهای این وزارتخانه تهیه و پس از تصویب، از سوی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی برای اجرا به معاونت امور رسانهای و تبلیغات ابلاغ شد.
وی گفت: بر اساس این دستورالعمل، معاونت امور رسانهای و تبلیغات موظف شده است مجوز کانونهای آگهی و تبلیغاتی را از طریق درگاه ملی صدور مجوزها و بستر الکترونیک سامانه جامع تبلیغات با هماهنگی کامل با مراکز استان و شهرستانهای سراسر کشور حداکثر ظرف ۲ ماه صادر کند. بدین ترتیب و بر اساس مفاد دستورالعمل ابلاغ شده، تمامی متقاضیان دریافت مجوز فعالیت تبلیغاتی میتوانند از طریق سامانه جامع تبلیغات که به درگاه ملی مجوزها مرتبط است، درخواست مجوز ارایه دهند.
![ابلاغ دستورالعمل جدید صدور پروانه فعالیت کانونهای آگهی و تبلیغاتی](https://img9.irna.ir/d/r2/2022/10/10/3/169946913.jpg?ts=1665392152646)
محمدیان با اشاره به سیاستهای دولت سیزدهم مبنی بر تسهیل و تسریع فرآیندهای قانونی برای متقاضیان تأسیس مراکز فرهنگی افزود: در این ارتباط، دفتر تبلیغات و اطلاعرسانی نیز همراستا با سیاستهای کلان دولت، بسترهای لازم را برای تحقق تسهیل روند صدور مجوز کانونهای آگهی و تبلیغاتی فراهم کرده و این دستورالعمل به انجام فعالیتها در چارچوبهای تعیین شده، کمک خواهد کرد.
مدیرکل تبلیغات و اطلاعرسانی تاکید کرد: پیش از این، دستورالعمل انتشار محتوای تبلیغاتی نیز از سوی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ابلاغ و بر اساس آن، نحوه انتشار محتوای تبلیغاتی و چارچوب انتشار انواع محتوا در حوزه تبلیغات ترسیم شده است. بدین ترتیب، تمامی فعالیتهای تبلیغاتی در چهار رسته «تبلیغات فضای مجازی»، «تبلیغات پخشی و سمعی و بصری»، «تبلیغات محیطی» و «تبلیغات چاپی» ملزم به دریافت مجوز از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی هستند.
نظر شما