حمیدرضا قانعی روز پنجشنبه در گفتوگو با ایرنا، اظهار کرد: گیشههای فارس و جایگاه سومی آن در بالاترین فروش سینمایی ۱۴۰۲، نشاندهنده این است که این استان نیازمند توسعه زیرساختهای سینمایی است.
وی یادآور شد: در زمان حاضر ۲۷ سالن سینما در فارس فعال است و در سال جاری نیز چندین پروژه سینمایی شهرستانهای مختلف استان به بهرهبرداری میرسد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس افزود: اسفندماه ۱۴۰۲ پردیس نخل لارستان با سه سالن درجه یک در قامت پردیسی فوق مدرن بهرهبرداری شد و اکران در پردیس سینمایی یاس فسا نیز آغاز شد.
قانعی اضافه کرد: هر چند افتتاح رسمی این ۲ پردیس سینمایی هنوز انجام نشده اما بهره برداری از آنها اسفندماه آغاز شد تا مردم فسا و لارستان از اکرانهای نوروزی بهرهمند شوند.
وی افزود: پیش از این نیز در ۱۴۰۲ شاهد افتتاح سینما زرقان و بازگشایی سینما فرهنگ به عنوان یکی از سالنهای خاطرهانگیز شیراز در ساختمان مرکز اسناد و کتابخانه ملی فارس بودیم .
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس گفت: سالنهای موجود سه شهرستان کوهچنار، بوانات و خرم بید نیز به تجهیزات سینمایی مجهز شدند و تا پایان خرداد ماه وارد چرخه اکرانهای سینمایی میشوند.
قانعی با اشاره به افتتاح ۱۷ سالن سینما در شیراز تا پایان سال جاری گفت: با همکاری حوزه هنری و شهرداری، پردیس سینمایی استاد تارخ تا ۲ ماه آینده به بهرهبرداری میرسد.
وی اظهار کرد: با افتتاح و بهرهبرداری از این سالنها با همکاری بخش دولتی و غیر دولتی و تسهیلگری ادارهکل فرهنگ و ارشاد اسلامی، فارس در سطح کشور نیز پیشرو خواهد بود.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس یادآور شد: امروز در سراسر دنیا پردیس های سینمایی معمولا شامل یک سالن بزرگ عمومی و سالنهای کوچکتر با شمار صندلیهای محدود ویژه مخاطبان خاص است.
وی فعالیت هنرهای نمایشی در فارس را بسیار پویا و زنده خواند و گفت: تا پایان سال آینده ۲ تماشاخانه تئاتر نیز در فارس افتتاح و بهرهبرداری میشود.
تلاش برای افزایش رشتههای هنرستان هنرهای زیبای دخترانه فارس
قانعی گفت: مهرماه ۱۴۰۲ با همکاری معاونت هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس و آموزش و پرورش، پس از سالها انتظار، ۲ هنرستان هنرهای زیبای دخترانه در شیراز و لارستان فارس افتتاح شد و زیرساخت بهتری برای فعالیت هنری بانوان این استان فراهم شد.
او اظهار کرد: افتتاح نخستین هنرستانهای هنرهای زیبای دخترانه فارس اتفاق ویژه ای برای فرهنگ و هنر این استان به شمار میرود چرا که آموزش زیرساخت توسعه هنر است و اگر به این امر بیوجهی شود، در سالهای آینده با مشکل مواجه میشویم.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس اعلام کرد: امیدواریم بتوانیم تعداد رشته ۲ هنرستان هنرهای زیبای دخترانه شیراز و لارستان را برای سال تحصیلی آینده توسعه دهیم تا پذیرش آنها نیز افزایش یابد.
ایجاد سکوی دائمی مد و لباس در شیراز
قانعی با اشاره به برپایی فصلی رویدادهای مد و لباس طی سال گذشته، گفت: سیاست کلان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تقویت حوزه مد و لباس است و در فارس نیز ایجاد سکوی دائم فروش محصولات طراحان فارسی در دستور کار قرار دارد.
وی پیشبینی کرد: نخستین سکوی دائمی فروش محصولات طراحان لباس فارس، تا پایان اردیبهشت ماه با همکاری شهرداری در مجتمع فخرآباد شهرداری افتتاح و بستر مناسبی در عرصه مد و لباس برای فارس فراهم شود تا مردم به صورت مستقیم از طراح خرید کنند.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس افزود: تلاش میشود تا پایان سال جاری، شمار سکوهای عرضه مد و لباس در فارس افزایش یابد.
قانعی گفت: در زمان حاضر هم افزایی ارزشمندی در عرصه مدولباس شکل گرفته و امیدواریم با حمایت از موسسات طراح و به حذف تدریجی حمایتهای دولتی این کسب و کارها پا برجا باقی بماند.
نظر شما