به گزارش ایرنا، مهرداد حمزه ای در حاشیه چهارمین دوره نمایشگاه دستاوردهای سازمان اوقاف و امور خیریه اظهار داشت: افزایش اشتغال و تقویت تولید ملی را از خروجیهای فرهنگ وقف است .
وی ادامه داد: در این خصوص حمایت سازمان اوقاف از فعالیت شرکت های دانش بنیان چشم گیر بوده و رویکرد جدید حمایت و پشتیبانی از این شرکتها منجر به تولید علم، تکنولوژی و فناوری و در نتیجه افزایش جایگاه علمی کشور در جهان خواهد شد.
وی با اشاره به حمایت های سازمان اوقاف در خصوص تولیدات آبزیان نیز گفت: سازمان خوار و بار جهانی طی سالهای ۲۰۲۰ تا ۲۰۲۲ سرانه مصرف ماهی را ۰.۲۴ کیلو تخمین زد ولی بر اساس پیشبینی در کشورهای آسیایی این عدد کاهش پیدا کرده بود؛ به نظر میرسد که از سال ۲۰۲۳ تا ۲۰۳۲ این سرانه تغییر و به عدد ۲۱.۰۲ کیلو افزایش پیدا کند، بنابراین یکی از قسمتهایی که در این توسعه مشارکت دارد، آسیا خواهد بود.
حمزه ای با اشاره به اینکه برای افزایش سرانه مصرف ماهی در کشور رسالت این شرکت سنگین خواهد بود، افزود: شرکت ما با سرمایهگذاری موقوفات استان مرکزی کار خودش را در هرمزگان بندر چارک آغاز کرد؛ پروژه با چهار قفس برای نگهداری ماهی در قفس شروع به کار کرد ولی در فاز اول آن را تا ۱۰ قفس افزایش دادیم و موفق به ذخیرهسازی یک میلیون قطعه بچه ماهی شدیم.
مدیرعامل شرکت طرح توسعه با اشاره به اینکه اشتغالزایی به صورت مستقیم برای ۵۰ نفر و به صورت غیرمستقیم برای ۳۰ نفر در فاز اول طرح صورت گرفته تصریح کرد: با تعریف پروژههای دانشبنیان قطعاً تولید این شرکت بهتر خواهد شد.
حمزهای در خصوص آثار فرهنگ وقف برای جامعه بیان کرد: در واقع اثرگذاری و خروجی مثبت فرهنگ وقف را میتوان در قالب محصولات مختلف در همین نمایشگاه مشاهده کرد؛ شرکتهای بسیاری در این نمایشگاه حضور دارند که با مشارکت سازمان اوقاف و امور خیریه به تولید انبوه رسیده و مردم نیز از این تولیدات علمی و کشاورزی و حتی پزشکی بهرهمند میشوند.
وی عنوان کرد: در این ارتباط بخشی از منابع مالی اوقاف برای افزایش تولید و همچین اشتغالزایی صرف می شود؛ در این شرکت با حمایت سازمان اوقاف موفق به تأمین پروتئینی کشور شده و ماهی را سر سفره مردم آوردیم.
وی یادآور شد: حمایت سازمان اوقاف از فعالیتهای دانش بنیان چشم گیر بوده و رویکرد جدید حمایت و پشتیبانی از شرکتهای دانش بنیان منجر به تولید علم، تکنولوژی و فناوری و در نتیجه افزایش جایگاه علمی کشور در جهان میشود.
به گفته وی ، این شرکت برای فعالیتهای دانشبنیان در بخشهای مختلف از شناورهای تخصصی مجموعه گرفته تا موضوعات مرتبط با آبزیپروری از جمله جلبک، صدف، لابستر (شاهمیگو) و گونههای دیگر ماهی در حال تعریف پروژه هستیم.
حمزهای گفت: سرمایه یکی از مهمترین موضوعات است که شرکتها در فاز اول تأمین سرمایه شوند تا شروع درستی در کار خود داشته باشند.
چهارمین دوره نمایشگاه دستاوردهای وقف با محوریت شرکتهای دانشبنیان از پنجم اردیبهشت ماه آغاز به کار کرده و ۳۹ شرکت دانشبنیان در این دوره نمایشگاه حضور دارند که نسبت به نمایشگاه های سال گذشته افزایش داشته است.
شرکتکنندگان در این نمایشگاه در حوزههای صنعت، عمران و تکنولوژی، کشاورزی نوآور، شیلات بهرهور و فناوریهای نوین پزشکی و تجهیزات وابسته فعالیت دارند.
نظر شما