به گزارش ایرنا، دکتر سعید کریمی روز شنبه در حاشیه افتتاح از طرح های درمانی خراسان شمالی در گفت و گو با ایرنا اظهار کرد: ماندگاری پزشکان در مناطق محروم کشور همواره از دغدغه های وزارت بهداشت است که پیگیری های لازم برای رفع آن در حال انجام است.
وی افزود: برای ماندگاری پزشکان در مناطق کم برخوردار باید بسته های تشویقی در نظر گرفته شود که در این راستا تاکنون اقداماتی نیز انجام شده است.
کریمی ادامه داد: اکنون روزانه ۱۵ میلیون ریال برای هر پزشک در مناطق کم برخوردار پرداخت می شود و میزان دریافتی پزشک تمام وقت در بخش دولتی برابر دریافتی بخش خصوصی است.
معاون درمان وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خاطرنشان کرد: همچنین در گذشته سقف خاصی برای دریافتی پزشکان تعیین و مالیات های خاصی از آنها دریافت می شد اما در دولت سیزدهم نه تنها مالیات ها کاهش یافت بلکه حق ماندگاری و مقیم بودن نیز به پرداختی های آنها افزوده شد.
افزودن ۹ هزار تخت بیمارستانی تا شهریورماه
کریمی گفت: تامین ۲۵ هزار تخت بیمارستانی از برنامه های وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی است که از این تعداد طی عملکرد دولت ۱۶ هزار تخت تامین شده است.
وی افزود: ۹ هزار تخت بیمارستانی نیز تا شهریور ماه امسال به ظرفیت درمانی کشور افزوده خواهد شد.
کریمی با بیان اینکه ۸۵ درصد تجهیزات درمانی کشور تولید داخل است، گفت: بیشتر تجهیزات درمانی بیمارستان ها و مراکز درمانی تولید داخل کشور است اما با این وجود برخی از تجهیزات با فناوری پیشرفته از خارج وارد میشود.
وی افزود: رویکرد حوزه درمان وزارت بهداشت نیز در تامین تجهیزات بهبود سلامتی مردم است.
به گزارش ایرنا، ۹ طرح درمانی، آموزشی و رفاهی امروز (شنبه) با حضور معاون درمان وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در شهرستان های خراسان شمالی افتتاح و کلنگ زنی شد.
طرح های افتتاحی شامل بخش «ام آر آی» و «سی تی اسکن» بیمارستان امام حسن(ع) بجنورد، بخش دیالیز رازوجرگلان، بخش دیالیز فاروج، بخش «وی آی پی» بیمارستان امام خمینی(ره) شیروان، مرکز تصویربرداری دیجیتال و همراه سرای بیمارستان امام علی(ع) بجنورد است.
طرح های کلنگ زنی شده نیز شامل مجتمع آموزشی بیمارستان خاتم الانبیاء شیروان و طرح توسعه بیمارستان جاجرم است.
نظر شما