به گزارش ایرنا، امین سلیمانی روز چهارشنبه در نشست شورای آموزش و پرورش استان که به ریاست استاندار چهارمحال و بختیاری برگزار شد، افزود: ۴۵۶ نفر از این تعداد سهمیه دانشگاه فرهنگیان است.
وی گفت: در سال ۱۴۰۱ در استان یکهزار و ۷۰ معلم و سال گذشته یکهزار و ۱۴۴ معلم جذب آموزش و پرورش شدند.
به گفته وی، بالا بودن آمار معلمانی که بازنشسته میشوند یکی از چالشهای بخش آموزش و پرورش استان است.
۲ معلم چهارمحال و بختیاری به عنوان معلمان نمونه کشوری انتخاب شدند
وی گفت: امسال براساس دستورالعمل جدید، معلمان نمونه در ۲ گروه معلمان (یک معلم از هر دوره تحصیلی) و گروه کیفیت بخشی( مدیر، معاون، مراقب سلامت، مربی پرورشی، مشاور) انتخاب شدند که ۲ نفر از معلمان نمونه استان به عنوان معلمان نمونه کشوری انتخاب شدند.
سلیمانی افزود: براساس معیارها و ارزیابیهای انجام شده "سلمان رستمی" آموزگار ابتدایی شهرستان بروجن، "جعفر عالیپورهفشجانی " دبیر مقطع متوسطه اول ناحیه ۲ شهرکرد و " سیده سارا بخشایش" دبیر متوسطه دوم بروجن به عنوان معلمان نمونه امسال به کشور معرفی شدند که سلمان رستمی و جعفر عالیپور به عنوان برتر کشوری معرفی شدند.
به گفته وی ، "فرخنده رحیمی" مدیر آموزشگاه از ناحیه ۲ شهرکرد، " فاطمه نجفی" معاون آموزشگاه از ناحیه ۱ شهرکرد،"اکرم پیرایش" مراقب سلامت از ناحیه ۱ شهرکرد،"مریم توکلی" مربی پرورشی از کوهرنگ و "فرشاد احمدی" مشاور ناحیه ۱ شهرکرد به عنوان گروه کیفیت بخشی استان به کشور معرفی شدند.
معاون توسعه منابع آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری با اشاره اینکه برای تکمیل اردوگاه چمعالی سامان ۹۰ میلیارد ریال اعتبار امسال اختصاص داده شد، گفت: فاز یک این اردوگاه اوایل تابستان به بهرهبرداری خواهد رسید.
وی اظهار داشت: با موافقت وزارتخانه، راهاندازی و احداث اردوگاه ۵۰۰ نفری در چهارمحال و بختیاری تصویب شد که این استان یکی از پنج استانی است اردوگاه دانشآموزی در آن احداث میشود.
به گفته وی، برای احداث این اردوگاه یکهزار میلیارد ریال اعتبار مصوب شد و با تامین زمین و انجام عملیات مکانیابی ،عملیات ساخت این اردوگاه آغاز میشود.
۴۳ هزار دانشآموز چهارمحال و بختیاری در آزمون نهایی شرکت میکنند
رییس اداره سنجش و پایش کیفیت اداره کل آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری گفت: ۴۳ هزار دانشآموز استان در آزمون نهایی شرکت میکنند.
شهاب جانباز امیرانی با اشاره به اینکه امتحانات نهایی در سال تحصیلی جاری برای سه پایه دهم، یازدهم و دوازدهم برگزار میشود، افزود: جمعیت دانشآموزی استان در امتحانات نهایی امسال سه برابر شده است.
وی گفت: در سال تحصیلی گذشته آزمون امتحانات نهایی برای پایه دوازدهم برگزار شد و بیش از ۱۴ هزار دانشآموز و داوطلب آزمون نهایی داشتیم اما این تعداد در سال تحصیلی جاری به بیش از ۴۳ هزار داوطلب افزایش یافت.
وی اظهار داشت: با توجه به افزایش تعداد آزمونهای دروس نهایی و تعداد دانشآموزان شرکت کننده در آزمون نهایی، برای تامین امنیت حوزه و همچنین فضای لازم برای حوزه آزمون امتحان نهایی به مشارکت همه دستگاههای اجرایی به خصوص در شهرستان لردگان، ناحیه یک شهرکرد و فارسان و مناطق عشایری نیاز است.
به گفته وی، امسال بیش از ۱۱۰ حوزه امتحانی برای برگزاری امتحانات نهایی پیشبینی شده که باید در زمینه تجهیزات لازم و همچنین برقراری نظم و امنیت در این حوزهها و رعایت مقررات قرنطینه پشتیبانی لازم انجام شود.
جانباز افزود: برای رفع مشکل فضای مورد نیاز در این مناطق نامهنگاری با سپاه، ورزش و جوانان و فنی و حرفهای انجام شده است تا کمبودها رفع شود.
وی گفت: سال تحصیلی گذشته ۱۰۰ میلیارد ریال برای خرید تجهیزات برای حوزههای امتحان نهایی از جمله خرید ۱۰۰ دستگاه کپی از محل اعتبارات وزارتخانه و درآمد اختصاصی آموزش و پرورش استان هزینه شد.
رییس اداره سنجش و پایش کیفیت اداره کل آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری گفت: تصحیح اوراق و همچنین فرایند حوزه اجرا به صورت الکترونیکی انجام میشود و ۱۰ دقیقه قبل از آغاز آزمون، رمز دسترسی به سوالات به تلفن همراه مدیر حوزه پیامک میشود و وی رمز را در اتاق تکثیر که قرنطینه است باز میکند و سرانجام سوالات جلو چشم دانشآموزان در سالن بازگشایی و توزیع میشود.
جانباز امیرانی اظهار داشت: با توجه به تصحیح الکترونیکی اوراق امتحان نهایی در همه شهرستانها و مناطق حوزه تصحیح الکترونیکی اوراق دایر خواهد شد.
۱۷ هزار دانشآموز بدو ورود به دبستان سنجش شدند
رییس اداره آموزش و پرورش استثنایی چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه سنجش نوآموزان بدو ورود به دبستان تا اواخر اردیبهشتماه در استان ادامه دارد، گفت: از مجموع ۱۸ هزار نوآموز بدو ورود به دبستان، ۱۷ هزار و ۱۱۴ نوآموز بدو ورود به دبستان در استان ارزیابی و سنجش شدند.
عباس داوطلب افزود: ۱۶ مرکز جامع سنجش نوآموزان بدو ورود به دبستان در چهارمحال و بختیاری فعال است.
وی اظهار داشت: در این طرح غربالگری سلامت جسمانی و آمادگی تحصیلی نوآموزان، سلامت بینایی، شنوایی، آمادگی تحصیلی و سطح سلامت روانی دانشآموز ارزیابی میشود و در صورت بروز هرگونه مشکل، نوآموز به متخصص مربوطه ارجاع داده میشود.
به گفته وی، طرح سنجش سلامت جسمی و آمادگی تحصیلی نوآموزان بدو ورود به دبستان و پیش دبستانی با هدف شناسایی، تشخیص، مداخله به هنگام، بازتوانی و جادهی صحیح آموزشی برای دستیابی به عدالت آموزشی در راستای شعار "نصیب برابر آموزشی" اجرا میشود و در صورتی که نوآموزی در هر کدام از ارزیابیها مشکوک و یا دارای مشکل تشخیص داده شود به پایگاه و ارزیابی تخصصی ارجاع داده میشود.
یکهزار و ۱۱۳ طرح جهادی در آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری اجرا شد
دبیر قرارگاه جهادی عدالت تربیتی و نصیب آموزشی اداره کل آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه یکهزار و ۱۱۳ طرح جهادی در سه سالگذشته در استان اجرا شد، گفت: قرارگاه جهادی عدالت تربیتی و نصیب آموزشی برابر در ایام ماه مبارک رمضان و عید نوروز امسال ۱۰۳ برنامه جهادی در ۱۴ منطقه آموزشی استان اجرا شد.
احسان طاهری افزود: این برنامهها با همکاری ۶۰ گروه جهادی معلم محور و دانشآموزی با موضوعات آموزشی، فرهنگی(پرورشی)، سازندگی و محرومیتزدایی است.
به گفته وی، از این تعداد ۱۰۳ برنامه جهادی، ۵۳ برنامه فرهنگی (پرورشی) ۴۱برنامه آموزشی، سه برنامه محرومیتزدایی، ۶ برنامه سازندگی در قالب طرح شهید عجمیان است.
به گزارش ایرنا، در سال تحصیلی جاری ۱۹۴ هزار دانشآموز در مقاطع مختلف مشغول تحصیل هستند.
نظر شما