به گزارش ابرنا، شهریور ماه سال گذشته بود که مرکز پرتو درمانی مرکز جامع سرطان بعثت همدان با حضور معاون وزیر بهداشت، استاندار همدان و جمعی از مسوولان بهره برداری شد.
مرکز جامع سرطان یکی از طرح های ملی استان همدان با محوریت بنیاد فرشچیان است و این طرح به صورت مشارکتی در قالب ۵۰ درصد دانشگاه علوم پزشکی همدان و ۵۰ درصد بنیاد فرشچیان از سال ۹۷ آغاز شد.
زیربنای این محل شامل ساختمان اصلی و محوطه حدود ۲۷ هزار و ۵۴۰ متر مربع است و برای ساختمان اصلی مشتمل بر ۹ طبقه، فضاهای اداری، درمانگاهی، کتابخانه، مدول های آموزشی، موتورخانه و اتاق برق اضطراری پیش بینی شده است.
این ساختمان به هفت بلوک تقسیم بندی شده و دارای فضاهای شامل یُد درمانی، پزشکی هسته ای، درمانگاه انکولوژی و درد و بخش رادیوتراپی در طبقه همکف، تصویربرداری، اندوسکوپی، درمانگاه انکولوژی و درد بستری کودکان و بیمار سرا در طبقه اول، شیمی درمانی سرپایی زنان و مردان، کلینیک لنف دم و بازتوانی،، بستری شیمی درمانی داخلی و فضاهای آموزشی در طبق دوم، بخش پیوند مغز استخوان (بستری و ایزوله)، آزمایشگاه، بخش بستری و التیامی در طبقه سوم، اتاق های عمل جراحی، بخش مراقبت های ویژه و بخش بستری و جراحی در طبقه چهارم است.
مدیر مرکز جامع سرطان همدان در این باره با بیان اینکه پذیرش بیماران در بخش رادیوتراپی مرکز جامع سرطان همدان آغاز شده است، افزود: راهاندازی این بخش سبب خوشحالی و کاهش چشمگیر هزینههای پرتو درمانی بیماران مبتلا به سرطان شده است.
چهار پزشک رادیوتراپی، آنکولوژیست و کارشناسان رادیوتراپی در بخش پرتودرمانی همه روزه از ساعت هشت صبح تا ۲ بعدازظهر اقدام به ویزیت و درمان بیماران می کنند.
مجید حیدری اضافه کرد: چهار پزشک رادیوتراپی، آنکولوژیست و کارشناسان رادیوتراپی در این مرکز همه روزه از ساعت هشت صبح تا ۲ بعدازظهر اقدام به ویزیت و درمان بیماران می کنند.
وی اظهار کرد: درمان بیماران سرطانی به سه شیوه جراحی و برداشتن غده سرطانی، شیمی درمانی و پرتو درمانی صورت میگیرد که در همدان به علت نبود امکانات و تجهیزات مورد نیاز از ۲ شیوه نخست برای درمان این بیماری استفاده می شد.
مدیر مرکز جامع سرطان همدان با بیان اینکه با افزایش پذیرش بیماران نوبت کاری عصر هم در این مرکز اضافه میشود،اظهار کرد: بیماران هنگام مراجعه به این مرکز ابتدا توسط پزشک ویزیت و معاینه سپس برای آنها سی تیاسکن انجام میشود.
حیدری با تاکید بر اینکه تعداد جلساتی که بیماران باید رادیوتراپی انجام دهند با یکدیگر متفاوت است،عنوان کرد: تعرفه بسیار پایین پرتو درمانی این مرکز نسبت به مراکز خصوصی، سبب رضایت مندی بیماران شده است.
هزینه پرتو درمانی حدود یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال است که با راهاندازی این مرکز،بیش از ۹۰درصد هزینه ها کاهش یافته است
وی همچنین گفت: این مرکز همچنین میزبان بیمارانی از استانهای همجوار است که با افزایش ظرفیت پذیرش در بخش رادیوتراپی، پوشش بهتری نسبت به بیماران استانهای همجوار نیز خواهیم داشت.
مدیر مرکز جامع سرطان همدان اظهار کرد: هشت تخت شیمی درمانی در این مرکز فعال است که روزانه حداقل ۲۰ بیمار را پوشش میدهد.
حیدری افزود: هزینه پرتو درمانی حدود یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال است که با راهاندازی این مرکز،بیش از ۹۰ درصد هزینه ها کاهش یافته است.
وی همچنین اظهار کرد: تشخیص زودهنگام و به موقع بیماری در درمان آن بسیار موثر است و فرد بیمار قبل از پیشرفته شدن مراحل بیماری، هزینههای کمتری را متقبل می شود.
نظر شما