«مجتبی گداری» روز یکشنبه به خبرنگار ایرنا گفت: با کار اطلاعاتی و رصد متخلفین زنده گیری پرندگان وحشی در مناطق تحت مدیریت شهرستان کنگاور و حومه، پس از ۱۰ روز پیگیری شبانه روزی موفق به توقیف۲ باند بزرگ زنده گیری و قاچاق پرنده شدیم.
وی افزود: شب گذشته با همکاری ادارات کل حفاظت محیط زیست استان کرمانشاه و همدان، دادستانی شهرستان های کنگاور و بهار، همچنین پلیس اطلاعات انتظامی و نیروهای ایست و بازرسی شهید زارعی همدان در یک کار تیمی فرا استانی متخلفین توقیف و دستگیر شدند.
گداری با اشاره به کشف ۴۵۳ فرد جوجه چکاوک از متخلفان افزود: در این رابطه هفت نفر متخلف دستگیر و با درایت مرجع قضایی روانه زندان شدند.
وی با قدردانی از تلاش مأموران اجرایی محیط زیست و نیروهای انتظامی که در کشف و ضبط محموله پرندگان قاچاق نقش داشتند، ابراز امیدواری کرد: با همکاری دستگاههای امنیتی، قضائی و دوستداران محیط زیست، شاهد کاهش تخلفات زیست محیطی از جمله قاچاق پرندگان باشیم.
رییس اداره محیط زیست شهرستان کنگاور گفت: برابر ماده ۲۵ قانون کالا و ارز، هر کس بدون دریافت مجوز قانونی از سازمان حفاظت محیط زیست و رعایت نکردن سایر ترتیبات پیش بینی شده در قوانین و مقررات به صدور حیوانات وحشی عادی، در معرض نابودی و کمیاب، انواع موجودات آبزی، پرندگان شکاری و غیرشکاری اعم از بومی یا مهاجر وحشی به طور زنده یا غیرزنده و نیز اجزای این حیوانات مبادرت کند، یا در حین صدور و خارج نمودن دستگیر شود، هر چند عمل او منجر به خروج موارد مذکور از کشور نشود، به مجازات قاچاق کالای ممنوع محکوم میشود.
به گزارش ایرنا، پرنده چکاوک یکی از مهمترین گونههای کنترل کننده آفات و حشرات آسیب رسان به مزارع بوده و حذف آن از هر منطقه ای خسارات جبران ناپذیری به کشاورزی آن منطقه میزند.
تجمع سموم و آفات مزارع و انتقال آن به بدن انسان یکی از اصلی ترین عوامل بروز بیماری های مختلف بخصوص انواع سرطان می باشد.
شهرستان کنگاور در ۹۰ کیلومتری شرق کرمانشاه و در همسایگی استان همدان همدان قرار دارند.
نظر شما