کامران غضنفری در گفتوگو با خبرنگار پارلمانی ایرنا، درباره گزارشهای اخیر مرکز پژوهشهای مجلس که در روزنامههای اصلاحطلب و برخی از رسانههای معاند منتشر شد، گفت: مرکز پژوهشهای مجلس از ظرفیت نخبگانی و کارشناسی برخوردار است که باید در همه مسائل نظرات تخصصی خود را به نمایندگان مجلس ارائه دهد. البته در جریان جزئیات گزارشهای اخیر مرکز پژوهشها نیستم اما اگر این مرکز بخواهد گزارشهای جناحی و سیاسی ارائه دهد، از وظیفه ذاتی خود دور شده است.
وی افزود: مرکز پژوهشها باتوجه به جایگاهی که دارد میتواند در همه بخشها، حوزهها و نظام مسائل کشور به نمایندگان مجلس و سایر ارگانها و دستگاهها از طریق پژوهش و تحقیق راهکار ارائه دهد. اما اینکه این نهاد بخواهد از ظرفیت خود در امور سیاسی یا حزبی استفاده کند یا در فضای رسانه به نقد دولت بپردازد، قطعا خارج از وظایف این مرکز است.
منتخب مردم تهران در دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: اگر مرکز پژوهشهای مجلس از ظرفیت نخبگانی خود برای آگاهسازی بیشتر نمایندگان استفاده کند در مسیر تعریف شده و سیاست تبیین شده حرکت میکند، اما فعالیت رسانهای این مرکز با بهره بردن از ظرفیتی که دارد بیشتر سبب التهاب آفرینی در جامعه خواهد شد.
غضنفری با بیان اینکه امیدوارم مسئولان مربوطه مرکز پژوهش های مجلس از حاشیهها دوری کنند و در مواردی که در راستای منافع مردم و جمهوری اسلامی است، عملکرد خود را ارائه دهند، ابراز امیدواری کرد: در مجلس دوازدهم نحوه عملکرد مرکز پژوهشهای مجلس بررسی شود.
به گزارش ایرنا، در دو سال گذشته شاهد تغییر رویکرد مرکز پژوهشهای مجلس از یک نهاد مطالعاتی و بازوی مشورتی کمیسیون ها و نمایندگان مجلس به عنوان مرکزی برای فعالیتهای رسانهای هستیم. گزارشهای جهتدار این مرکز که در ادامه به نمونههایی از آن اشاره میشود، بازوی پژوهشی مجلس را به یک رسانه سیاسی تبدیل کرده است. نکته مهم آن است که گردانندگان مرکز پژوهشهای مجلس شاید به دنبال انتقاد از دولت باشند، اما خروجی کار آنها تهیه خوراک برای رسانههای ضدانقلاب بوده است.
نظر شما