هاشم علایی روز سهشنبه در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه بیش از ۹۰ درصد واحدهای تولیدی و صنعتی مستقر در شهرکهای صنعتی استان فعال است، افزود: ۲۰ شهرک و ناحیه صنعتی با مساحت یک هزار و ۴۰۰ هکتار در استان اردبیل فعال است که از این تعداد زیرساختهای ۱۸ شهرک و نواحی صنعتی تامین شده و زیرساخت ۲ ناحیه صنعتی موران و اصلاندوز هم در آینده تامین میشود.
وی افزود : در تمامی شهرستانهای استان به غیر از شهرستان سرعین، شهرک و ناحیه صنعتی راهاندازی شده است.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان اردبیل کمبود زمین و کمبود اعتبارات عمرانی را ۲ مشکل اساسی توسعه شهرکهای صنعتی برشمرد و اظهار کرد: مشکلات موجود به طور ویژه پیگیری و عملیاتی خواهد شد تا با حرکت چرخههای صنعت، شاهد افزایش تولید و اشتغال در استان باشیم.
علایی بخش خصوصی را رمز موفقیت توسعه صنعت استان دانست و گفت: برای تحقق این هدف مهم، نگاه مدیران باید در راستای حمایت از سرمایهگذاران و رفع موانع تولید تعدیل شود.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان اردبیل ادامه داد: برای حل مشکلات موجود، نیازمند حمایت همهجانبه هستیم و امیدواریم با تلاش شبانهروزی و کار جهادی و کمک مسئولان و اصحاب رسانه، بتوانیم به توسعه صنعتی استان کمک کنیم.
ساختمان فناوری و کسب و کار شهرکهای صنعتی اردبیل راهاندازی میشود
مدیرعامل شهرکهای صنعتی استان اردبیل با بیان اینکه ساختمان فناوری و کسب و کار شهرک صنعتی شماره ۲ اردبیل راهاندازی میشود ، افزود: برای تکمیل این ساختمان بالغ بر ۱۰۰ میلیارد ریال منابع از محل سفر رئیسجمهور اختصاص یافته تا شاهد تکمیل و بهرهبرداری از این مجموعه به نفع کارآفرینان و شاغلان در واحدهای صنعتی و تولیدی باشیم.
وی به صدور مجوز احداث شهرکهای غیردولتی اشاره کرد و گفت: صدور مجوز شهرکهای غیردولتی پس از احراز شرایط اولیه و تصویب در شورای برنامهریزی استان، با تامین زمین و زیرساختها امکانپذیر است.
مدیرعامل شهرکهای صنعتی استان اردبیل تصریح کرد: شهرکهای غیردولتی که دارای جواز تاسیس باشند، میتوانند از خدمات متنوع و زیرساختی نیز بهرهمند شوند.
وی افزود: شهرکهای صنعتی کوثر ، گرمی و نواحی صنعتی رضی، نیر ، مشگینشهر ، هشتجین، نوجهده، روح کندی، شکرآب و پارسآباد جزو شهرک ها و نواحی صنعتی محروم و کمتر توسعه یافته است و در این مناطق با هدف حمایت از حضور سرمایهگذاران تا ۵۰ درصد از قیمت حق بهرهبرداری از زمین تخفیف به سرمایهگذاران ارائه میشود.
احداث پست ۶۳ کیلوولت در شهرک صنعتی شماره ۲ اردبیل
علایی همچنین از احداث پست ۶۳ کیلوولت در شهرک صنعتی شماره ۲ اردبیل خبر داد و گفت: برای این طرح اعتباری بالغ بر هزار میلیارد ریال هزینه شده تا منابع برق برای تامین انرژی مورد نیاز واحدهای صنعتی پایدار شود.
وی با اشاره به اجرای مدول دوم تصفیه خانه اردبیل اظهار کرد: مدول دوم تصفیهخانه شهرک صنعتی شماره ۲ اردبیل نیز با اعتباری بالغ بر ۷۰۰ میلیارد ریال با هدف تصفیه پساب خروجی واحدهای تولیدی اجرایی و عملیاتی شده است.
علایی همچنین از طراحی فاز ۹۵ هکتاری شهرک صنعتی اردبیل خبر داد و گفت: طراحی و اجرای شبکه برق ۲۰ کیلوولت و خط ۲ مدار فاز ۹۵ هکتاری شهرک صنعتی اردبیل با اعتباری بالغ بر ۱۰۰ میلیارد ریال انجام شده است.
وی اظهار کرد: در شهرک شماره ۲ اردبیل با اعتباری بالغ بر ۷۰ میلیارد ریال اجرای شبکه توزیع آب فاز ۶۰ هکتاری را نیز شاهد هستیم.
مدیرعامل شهرکهای صنعتی استان اردبیل همچنین گفت: تکمیل طرح آبرسانی به ناحیه صنعتی پارسآباد با اعتباری بالغ بر ۲۰۰ میلیارد ریال و جدولگذاری و آسفالتریزی معابر ناحیه صنعتی پارسآباد با اعتبار ۱۵۰ میلیارد ریال اجرایی شده است.
علایی از اجرای شبکه روشنایی نواحی صنعتی مشگینشهر و رضی و اجرای مخزن زمینی ۵۰۰ متر مکعبی ناحیه صنعتی رضی خبر داد و افزود: عملیات اجرایی ناحیه صنعتی اصلاندوز با اعتباری بالغ بر ۳۰ میلیارد ریال آغاز شده است.
وی افزود: ایجاد شهرک فناوری، شهرک انرژی خورشیدی، شهرک صنعتی برزند گرمی، ناحیه صنعتی لاهرود، ناحیه صنعتی حیل آباد هیر و توسعه شهرکها و نواحی صنعتی نیر و رضی جزو برنامهریزیها و هدفگذاریهای اصلی شهرکهای صنعتی استان اردبیل است.
استان اردبیل دارای ۲۰ شهرک و نواحی صنعتی است.
نظر شما