۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۱۷:۵۴
کد خبرنگار: 2279
کد خبر: 85462197
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

کاشت مو به روش میکروگرافت چیست و چقدر هزینه دارد ؟

۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۱۷:۵۴
کد خبر: 85462197
کاشت مو به روش میکروگرافت چیست و چقدر هزینه دارد ؟

کاشت مو به روش میکروگرافت به عنوان یک روش نوین بابهره مندی از تکنولوژی پیشرفته عرضه شد تا با تهاجم کمتر نتایج طبیعی و مطلوب‌تری را ایجاد کند. به مرور زمان با رایج شدن این روش در کلینیک‌هایی زیبایی باعث شد که از آن به عنوان یکی از محبوب‌ترین روش‌ها نام ببرند. این تکنیک برای آقایان و خانم‌هایی که می‌خواهند موهایی پر پشت و زیباتر داشته باشند کاربرد دارد.

به گزارش ایرنابازار، کاشت مو به روش میکروگرافت یکی از پیشرفته‌ترین تکنیک‌های پیوند مو است که تا به حال روی توانسته رضایت تعداد زیادی از زیباجویان را که دچار ریزش مو شده‌اند را به دست آورد. این تکنیک با دقت و سرعت بالای خود می‌تواند یک کاشت مو راحت و کم عارضه و نتایجی کاملا طبیعی را برای شما به ارمغان بیاورد. میکروگرافت از نظر نحوه انجام تا حدودی شبیه به روش‌های قبلی است اما ابزارهای مورد استفاده و دقت آن تغییرات قابل توجهی داشته است. در ادامه این مطلب به طور کامل با ویژگی‌های کاشت مو میکروگرافت آشنا می‌شویم.

کاشت مو به روش میکروگرافت چیست؟

کاشت مو به روش میکروگرافت به عنوان یک روش نوین با بهره مندی از تکنولوژی پیشرفته عرضه شد تا با تهاجم کمتر نتایج طبیعی و مطلوب‌تری را ایجاد کند. به مرور زمان با رایج شدن این روش در کلینیک‌هایی زیبایی باعث شد که از آن به عنوان یکی از محبوب‌ترین روش‌ها نام ببرند. این تکنیک برای آقایان و خانم‌هایی که می‌خواهند موهایی پر پشت و زیباتر داشته باشند کاربرد دارد. استفاده از تجهیزات پیشرفته و برقی دست پزشکان ماهر را برای ارائه خدمات باکیفیت‌تر باز گذاشته است.

در این تکنیک از دستگاه‌ها و ابزارهایی استفاده می‌شود که با ایجاد زخم‌های کوچک‌تر می‌توانند فولیکول‌ها را استخراج و کاشت کنند. بنابراین درد و ناراحتی زیباجو به حداقل می‌رسد و دیگر خبری از زخم‌های آزاردهنده نیست. همچنین امکان استخراج دقیق و ظریف‌تر فولیکول‌هایی که کیفیت بالاتری دارند فراهم شده است تا احتمال موفقیت کاشت مو به طور قابل توجهی افزایش یابد. این فولیکول‌ها در مرحله کاشت نیز با دقت بالاتری پیوند می‌خورند و به همین دلیل تراکم نهایی موها بسیار مطلوب خواهد بود.

هزینه کاشت مو میکروگرافت

هزینه کاشت مو به روش میکروگرافت در کلینیک‌های مختلف متفاوت است و حتی به شرایط شما نیز بستگی دارد. مهم‌ترین عامل در تعیین هزینه کاشت مو تعداد گرافت‌های مورد نیاز برای پوشش نواحی طاسی است؛ بنابراین هرچقدر وسعت طاسی بیشتر باشد احتمالا هزینه کاشت مو نیز بیشتر است. همچنین عواملی مثل تجهیزات کلینیک، تخصص و مهارت جراح، وضعیت بانک مو و ... بر هزینه نهایی آن تاثیرگذار است. البته باید توجه داشته باشید که بالاتر بودن هزینه کاشت مو در یک کلینیک ممکن است نشانگر بالا بودن کیفیت کاشت مو در آن کلینیک نباشد.

هزینه کاشت مو به روش میکروگرافت در سال ۱۴۰۳ حدود ۲۰ میلیون تومان است.

کاندید مناسب کاشت مو

کاشت مو به روش میکروگرافت یک تکنیک بهینه شده و ایده‌آل برای درمان طاسی و کم مویی هم در خانم‌ها و هم در آقایان است. بنابراین طیف گسترده‌ای از افراد می‌توانند نتیجه مطلوب را از این روش دریافت کنند. از این روش می‌توان برای درمان انواع طاسی منطقه‌ای، ژنتیکی، هورمونی و ... استفاده کرد. افرادی که شرایط زیر را دارند به احتمال زیاد مناسب‌ترین کاندید برای کاشت مو میکروگراف هستند:

  • افرادی که حداقل 25 سال سن دارند و ریزش مو در آنها تثبیت شده است.
  • افرادی که از نظر سلامت عمومی در وضعیت مناسبی قرار دارند.
  • افرادی که به دلیل آلوپسی آندروژنیک یا ریزش مو سکه‌ای دچار طاسی شده‌اند.
  • افرادی که به دلیل ضربه، سوختگی، بیماری‌های پوستی و اختلالات هورمونی دچار ریزش مو شده‌اند.
  • افرادی که موهای نازکی دارند.
  • افرادی که قبلا از سایر روش‌ها استفاده کرده‌اند اما نتیجه مناسبی دریافت نکرده‌اند.
  • افرادی که پوست حساس یا سفتی دارند.
  • افرادی که بانک مو کافی برای رسیدن به تراکم ایده‌آل را دارند.

کاشت مو به روش میکروگرافت چیست و چقدر هزینه دارد ؟

مراحل کاشت مو به روش میکروگرافت

مراحل کاشت مو به روش میکروگرافت مشابه سایر روش‌های جدید کاشت مو است؛ کاشت مو با استخراج فولیکول‌ها از بانک مو آغاز و با کاشت آنها در نواحی کم پشت مو به اتمام می‌رسد. با این حال ممکن است نحوه انجام مراحل و ابزارهای مورد استفاده تا حدودی متفاوت باشد. در ادامه بیشتر با نحوه انجام این تکنیک کاشت موم آشنا می‌شویم.

مشاوره و معاینه اولیه

در ابتدا پزشک با انجام معاینات قبل از کاشت و بررسی آزمایش‌های انجام شده اطلاعات بیشتری در مورد کاشت مو شما به دست می‌آورد. همچنین پزشک بررسی می‌کند که آیا ریزش مو به طور کامل کنترل شده است یا خیر. پزشک با بررسی وضعیت بانک مو و ناحیه گیرنده، تعداد گرافت‌های مورد نیاز برای کاشت را تعیین می‌کند و می‌تواند بهترین روش را انتخاب کند. در صورتی که بهترین روش برای شما تکنیک میکروگرافت باشد ادامه مراحل به صورت زیر خواهد بود.

استخراج فولیکول‌ها از بانک مو

در ابتدا پزشک نواحی اهدا کننده و گیرنده را مشخص می‌کند و آن را ضد عفونی می‌کند. سپس با استفاده از داروهای موضعی این نواحی بی حس می‌شوند تا شما هیچ دردی احساس نکنید. در برخی کلینیک‌ها از اسپری به جای تزریق استفاده می‌شود و گاهی ممکن است هر دو روش در کنار یکدیگر برای بی حسی به کار بروند. پس از آمادگی کامل، مراحل اصلی کاشت مو آغاز می‌شود.

پزشک سوراخ‌های بسیار ظریفی را با استفاده از دستگاه‌های میکروپانچ ایجاد می‌کند و از طریق آن گرافت‌ها برداشت می‌شوند. این دستگاه‌ها هم تهاجم و عوارض کاشت مو را کاهش می‌دهند و هم به پزشک کمک می‌کنند گرافت‌ها را با دقت و سرعت بالاتری استخراج کند. استخراج فولیکول‌ها معمولا طولانی‌ترین مرحله کاشت مو است؛ چرا که به دقت و ظرافت بیشتری احتیاج دارد تا آسیبی به گرافت‌ها وارد نشود.

آماده سازی گرافت‌ها

در این مرحله گرافت‌های برداشت شده در محیط‌های استریل و مخصوص نگهداری می‌شوند تا برای کاشت آماده شوند. از آنجایی که احتمال آسیب به گرافت‌ها در محیط خارج از بدن بیشتر است، تکنیسین‌ها محیطی مشابه بدن برای آنها تهیه می‌کنند تا در فاصله بین برداشت و کاشت فولیکول‌ها آسیبی به آنها وارد نشود. همچنین گرافت‌ها زیر میکروسکوپ بررسی می‌شوند و بعد از تایید سلامت آنها را در دسته‌های چندتایی قرار می‌دهند.

پیوند گرافت‌ها در ناحیه گیرنده

مرحله کاشت گرافت‌ها با توجه به میزان ریزش و محل ریزش در افراد مختلف متفاوت است. اما به طور کلی بعد از بی حسی پزشک با استفاده از ایمپلنترهای اتوماتیک با قطر کمتر از 1 میلی متر شکاف‌های کوچکی را در پوست ناحیه گیرنده ایجاد کرده و گرافت‌ها را داخل آن قرار می‌دهد. تراکم گرافت‌ها در این روش بسیار بالاست و همین باعث می‌شود نتیجه کاملا طبیعی باشد. همچنین پزشک با توجه به الگوی ریزش و خط رویش طراحی شده، گرافت‌ها را با جهت و زاویه مناسب قرار می‌دهد تا نتیجه آن متناسب با نیازهای زیباجو باشد.

مزایای کاشت مو به روش میکروگرافت

کاشت مو به روش میکروگرافت نیز مثل هر تکنیک زیبایی دیگر مزایا و معایب خود را دارد که در این مورد مزایا به شدت غالب است. در ادامه با مهم‌تین مزایای این روش آشنا می‌شویم.

  • کاشت مو با این روش تهاجم و آسیب کمتری داشته و درد و خونریزی قابل توجهی ندارد.
  • استفاده از تجهیزات و ابزارهای پیشرفته باعث شده سرعت آن بیشتر از سایر روش‌ها باشد.
  • کاشت مو با این روش دوره نقاهت کوتاه‌تری به دنبال دارد.
  • در این روش برش و زخم عمیقی ایجاد نمی‌شود و احتمال باقی ماندن جای زخم صفر است.
  • بی حسی در این روش با دستگاه‌های جدید انجام می‌شود و هیچ دردی ندارد.
  • تراکم موها در این تکنیک بسیار بالا و مشابه تراکم طبیعی موهاست.
  • کاشت مو میکروگرافت برای اغلب کاندیداهای پیوند مو مناسب است.
  • کاشت مو با دقت و ظرافت بیشتری انجام شده و از فولیکول‌های باکیفیت‌تر استفاده می‌شود.
  • احتمال بروز عوارض خطرناک و ایجاد نارضایتی در این روش به حداقل می‌رسد.

*** محتوای این مطلب تبلیغاتی و از سوی سفارش دهنده تهیه شده است و ایرنا مسئولیتی درباره آن ندارد.

۰ نفر

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha