به گزارش خبرنگار ایرنا، محمد کرمی روز پنجشنبه در جریان دومین روز از سفر خود به منطقه سیستان در جلسه با جمعی از مدیران استانی و شهرستانی اظهار کرد: در سیستان و بلوچستان همه شرایط فراهم و تمامی دستگاهها پای کار آمدهاند تا از ذخایر بینظیر استان استفاده شود.
وی بیان کرد: مجموعه صنعت و معدن باید پای کار باشد تا کارخانههای فرآوری به سرعت شکل گیرد همچنین در مورد کارخانه سیمان اکنون نیاز داخلی نداریم بلکه باید تلاش خود را برای صادرات سیمان به کشورهای آفریقایی و پاکستان که مواد اولیه برای سیمان ندارند و از ایران درخواست داشتهاند، انجام دهیم.
استاندار سیستان و بلوچستان با بیان اینکه باید تعامل با کشورها انجام شود تصریح کرد: میتوان در مقابل از این کشورها آلومینیوم گرفت و در استان فرآوری کرد، با توجه به اینکه مردم استان سرمایه زیادی دارند میتوان از ظرفیت خود مردم برای کمک به اقتصاد منطقه استفاده کرد.
وی گفت: همکاری ایران با کشورهای همسایه و برعکس باید در یک چرخه مثبت باشد تا موفقیت متقابل را ممکن سازد چون همه این کشورها مکمل یکدیگر هستند و باید از ظرفیتهای یکدیگر استفاده کنند.
کرمی به ارتباط ایران با افغانستان اشاره کرد و افزود: افغانستان درخواست کرده با کارخانههای فرآوری ایران به صورت مشترک سرمایه گذاری کند و از آن طرف بخشی از استخراج معادنشان را به این طرف بیاورند و از این طریق میتوانند از معادنشان استفاده کنند.
وی بیان کرد: اگر اقتصاد افغانستان را درست کنیم قطعا اقتصاد ایران نیز بهره میبرد از آن طرف نیاز نیست افغانستانی ها را از ایران خارج کنیم.
رییس شورای برنامه ریزی و توسعه سیستان و بلوچستان اقتصاد دریا را مهم دانست و گفت: با استفاده از ظرفیت دریا میتوان تولید ثروت کرد چرا که اکنون در سواحل انواع و اقسام موجوداتی وجود دارد که در صنعت، داروسازی و خوراک میتوان از آنها بهره برد.
وی خاطرنشان کرد: چند هزار نفر در باغهای موزی که در سیستان و بلوچستان شروع بکار کرده مشغول شدند چرا که اکنون حدود ۶۰۰ میلیون دلار موز وارد میکنیم که با توجه به ظرفیت استان میتوانیم صادر کننده باشیم، در گذشته ۲۰ تا ۳۰ تن موز برداشت میکردیم که اکنون این رقم به ۷۰ تن رسیده است.
کرمی ادامه داد: نخلستانهایی که در حال حاضر در سیستان و بلوچستان ساخته شده باید توسعه یابد همچنین در حوزه ساخت طلا نیز میتوان اقداماتی انجام داد تا این استان مرکز بین المللی آب طلای منطقه شرق شود.
وی با اشاره به اینکه در گذشته کارگاههای ساخت طلا در سیستان و بلوچستان داشتهایم، عنوان کرد: با توجه به اینکه مردم افغانستان و پاکستان به طلا علاقه دارند، میتوان؛ از این ظرفیت استفاده کرد.
استاندار سیستان و بلوچستان تصریح کرد: اگر اقتصاد منطقه ای درست شود قطعا در آنجا شهر شکل خواهد گرفت بنابراین نباید به دنبال ساخت شهر باشیم چرا که پس از آبادانی یک منطقه و شکل گرفتن اقتصاد در آنجا مردم به این مناطق خواهند رفت.
استاندار: صدور مجوز راهاندازی کارخانه در سیستان و بلوچستان به صورت استانی انجام میشود
۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۱۳:۱۱
کد خبر:
85463573
زاهدان - ایرنا - استاندار سیستان و بلوچستان با بیان اینکه صدور مجوز راهاندازی کارخانه در استان به صورت استانی انجام میشود و نیاز به سیر مراحل صدور مجوز از مرکز نیست، گفت: این مجوز را میتوان در استان سریع، شفاف و روشن صادر کرد به این دلیل که با بروکراسی اداری کارها پیچیده و با حذف آن، زمان گرفتن مجوز کمتر میشود.
اخبار مرتبط
-
استاندار: در حال اجرای تمام مصوبات سفر رهبر انقلاب به سیستان و بلوچستان هستیم
زاهدان- ایرنا- استاندار سیستان و بلوچستان گفت: اهدافی که در دست اجرا داریم دقیقا فرمایشات رهبر…
-
استاندار سیستان و بلوچستان:
انقلاب اسلامی با مجاهدتهای جانبازان سرافراز با قدرت به پیش میرود
زاهدان - ایرنا - استاندار سیستان و بلوچستان گفت: امروز انقلاب اسلامی با مجاهدت های شهدای والامقام…
-
استاندار سیستان و بلوچستان عنوان کرد؛
پرداخت تسهیلات باید هدفمند و در راستای رونق تولید و اشتغال باشد
زاهدان- ایرنا- استاندار سیستان و بلوچستان با اشاره به اقدامات صورتگرفته برای حفظ سرمایهها…
-
استاندار: بهرهمندی از ظرفیت نیروی انسانی جوان عاملی مهم در توسعه سیستان و بلوچستان است
زاهدان- ایرنا- استاندار سیستان و بلوچستان گفت: لازمه توسعه این استان با وجود ظرفیتهای بینظیری…
نظر شما