به گزارش خبرنگار ایرنا، حسن عباسی روز یکشنبه در نخستین جلسه کارگروه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مهاباد افزود: صنعت گردشگری یکی از شاخص های توسعه ای شهرستان مسافرپذیر مهاباد بوده که توسعه زیرساخت و تقویت این بخش در دستور کار قرار دارد.
وی بر حفظ و نگهداری از اماکن تاریخی تاکید کرد و ادامه داد: مکان های باستانی در مناطق مختلف نیز باید با استفاده از تابلو و علایم صیانت شوند.
رییس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مهاباد هم اظهار کرد: سال گذشته برای ۱۰ اثر فاخر شهرستان با هدف ثبت ملی تشکیل پرونده شده که طی سال جاری نسبت به لوح رسمی ثبت ملی آنها اقدام خواهد شد.
واحد جولایی بیان کرد: همچنین سال گذشته پنج کارگاه آموزشی در حوزه صنایع دستی با حضور اساتید برجسته برگزار شد و مورد استقبال شهروندان نیز قرار گرفت.
وی یادآورشد: بازسازی مساجد تاریخی، مرمت موزه، توسعه روستاهای هدف گردشگری، سکوسازی اماکن تاریخی و ساماندهی زیرساخت های گردشگری از دیگر اقدامات سال گذشته بود.
شهردار مهاباد هم در این جلسه بیان کرد: ۲۳ میلیارد ریال برای مرمت، بازسازی و حفظ اماکن تاریخی سطح شهر در بودجه سال جاری پیش بینی شده است.
بابک رستم پور بیان کرد: محوطه سازی، حفظ بافت های تاریخی، کمک به اجرای طرح های گردشگری از دیگر برنامه های شهرداری در حوزه گردشگری شهرستان است.
به گزارش ایرنا، شهرستان مهاباد ۹۴ اثر تاریخی ثبت شده ملی دارد که سد مهاباد، غار آبی تاریخی سهولان، تالاب بینالمللی کانیبرازان، موزه مردم شناسی و حمام میرزا رسول، دخمه سنگی فخریگاه، بردهکنته و مسجد جامع از مهمترین آنهاست.
سالانه حدود ۳۰۰ هزار نفر از جاذبههای گردشگری این شهرستان بازدید میکنند بیشترین تعداد گردشگران به ترتیب از بازارچهها و مراکز تجاری، سد مهاباد، غار آبی سهولان و تالاب بینالمللی «کانیبرازان» بازدید کردند.
مهاباد در جنوب آذربایجان غربی واقع شده است.
نظر شما