۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۱۹:۲۷
کد خبر: 85469423
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

انتقال ۱۰۰ واحد ضایعاتی مجوزدار اراک به شهرک صنعتی خیرآباد 

اراک - ایرنا - مدیرکل حفاظت محیط زیست استان مرکزی گفت: ۱۰۰ واحد ضایعاتی مجوزدار شهرستان اراک به شهرک صنعتی خیرآباد منتقل می‌شود.

به گزارش ایرنا، یوسف یوسفی عصر سه‌شنبه در دومین جلسه کارگروه تبصره ماده ۱۴ قانون هوای پاک در اراک افزود: در راستای کاهش آلودگی هوای این شهر برای ۱۰۰واحد صنفی ذوب ضایعات دارای پروانه در شهرک صنعتی خیرآباد زمین اختصاص داده می‌شود.

وی با بیان اینکه، یکی از منابع آلایندگی هوای اراک ذوب ضایعات فلزی در کوره‌های سنتی است، عنوان کرد: بنا بر تصمیم کارگروه تبصره ماده ۱۴ قانون هوای پاک، مقرر شد زمینی به واحدهای صنفی ذوب ضایعات دارای پروانه در شهرک صنعتی خیرآباد با مساعدت شرکت شهرک‌ها اختصاص یابد و واحدهای متخلف نیز شناسایی و اقدامات قانونی در خصوص آنها اعمال شود.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان مرکزی ادامه داد: مقرر است برنامه چهارگانه پالایشگاه نفت شازند به منظور کاهش آلایندگی گرد و غبار و so۲ تا پایان سال اجرا و در خصوص اتصال ایستگاه سنجش آلایندگی پالایشگاه شازند به شبکه پایش آنلاین تسریع شود.

یوسفی اظهار کرد: شرکت پتروشیمی شازند نیز در راستای برنامه زمانبندی کاهش آلایندگی ملزم است تا برنامه کامل حذف فلرها را تا پایان سال به صورت کامل تکمیل و نسبت به خرید و نصب یک دستگاه سنجش آلودگی هوا با جانمایی محیط زیست از محل اجرای مسئولیت‌های اجتماعی حداکثر تا ۲ ماه آینده اقدام کند.

وی در بخش دیگری از سخنانش گفت: خانه‌های محیط زیست بستر اصلی مطالبه‌گری مردمی و افزایش سواد زیست محیطی هستند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان مرکزی ادامه داد: خانه‌های محیط زیست در راستای تحقق حکمرانی مردمی و مردم محور و تحقق اصل ۵۰ قانون اساسی با رویکرد ارتقای سطح سواد محیط زیستی جامعه و جلب مشارکت گسترده و همه جانبه مردمی برای برنامه‌ریزی در حوزه محیط زیست و در نهایت مردمی‌سازی امور محیط زیستی ایجاد شده است.

یوسفی با اشاره به اینکه حفظ محیط زیست وظیفه عمومی است و باید به دغدغه مشترک میان شهروندان تبدیل شود، بیان کرد: هدف سازمان محیط زیست در تشکیل این خانه‌ها، نهادینه کردن و فعال شدن شهروندان در حفظ محیط زیست است تا حساسیت در خصوص موضوعات محیط زیستی در میان مردم افزایش یابد تا به جامعه و شهرهای سالمتری دسترسی داشته باشیم.

وی تصریح کرد: خانه‌های محیط زیست به عنوان بازوهای مشورتی، فکری و ایده پردازی به منظور برون رفت از چالش‌های محیط زیستی مناطق مختلف عمل کرده و به هم‌افزایی و مدیریت محلی در امر حفاظت و بهسازی محیط زیست کمک می‌کند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان مرکزی افزود: پنج خانه محیط زیست این استان در سال ۱۴۰۱ تشکیل شد اما تعداد این خانه‌ها در سال گذشته به ۶۸ خانه افزایش یافت که نشانگر افزایش ۱۳ برابری است.

یوسفی تاکید کرد: سیاست سازمان حفاظت محیط‌زیست در سال جاری، رشد کیفی خانه‌های محیط زیستی است که بر همین اساس فعال کردن خانه‌های محیط زیست، افزایش آموزش‌های محیط زیست از طریق خانه‌ها برای گروه‌های هدف و مشارکت بیشتر آنها در امور محیط زیستی و کیفی سازی خانه ها در دستور کار قرار دارد.

اراک یکی از هشت کلانشهر آلوده کشور است که سال گذشته حدود ۱۴۰ روز ناسالم را سپری کرد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha