به گزارش ایرنا از پایگاه اطلاع رسانی پلیس هرمزگان، سرهنگ احسان بهمنی روز چهارشنبه در تشریح این خبر افزود: درپی مراجعه یکی از شهروندان با در دست داشتن مرجوعه قضائی به پلیس فتا و طرح شکایت مبنی بر این که اقدام به سرمایهگذاری در حوزه ارزهای دیجیتال کرده و از این طریق مورد کلاهبرداری قرار گرفته است، پیگیری موضوع در دستورکار قرار گرفت.
وی بیان کرد: شاکی در اظهارات خود بیان کرد در شبکه اجتماعی اینستاگرام با فردی که مدعی مسائل متافیزیک بوده، آشنا شده که بعد از جلب اعتماد، او را به در آمددلاری و سرمایهگذاریهای کلان و پرسود در زمینه رمز ارز تشویق کرده و مبلغ ۲۰ میلیارد ریال به بهانه سرمایهگذاری از وی دریافت کرده که پس از گذشت مدتی سودی به وی پرداخت نکرده و دیگر پاسخگو هم نبوده است.
این مسئول انتظامی اظهار کرد: با بررسیهای اولیه توسط کارشناسان پلیس فتا مشخص شد متهم با پیجهای متعدد در زمینه متافیزیک در شبکه اجتماعی اینستاگرام فعالیت داشته و مدتی است تحت عنوان کارشناس ارز دیجیتال، کارگاه آموزشی برگزار و به فعالیت مجرمانه میپردازد که با اقدامات فنی و پلیسی شناسایی و با هماهنگی قضائی حین کلاهبرداری از فردی دیگر دستگیر شد.
سرهنگ بهمنی خاطرنشان کرد: سادهترین و موثرترین راه برای مقابله با اقدامات مجرمانه سایبری، افزایش سطح آگاهی کاربران نسبت به موضوعات مختلف فضای مجازی بوده و این امر مهم جز با احساس مسئولیت و برنامهریزی و صرف زمان کافی محقق نمیشود.
وی به شهروندان و کاربران فضای مجازی توصیه کرد: در صورت بروز مشکل و مواجهه با جرایم رایانهای با مراجعه به پلیس فتا از مشاوره و راهنماییهای کارشناسان این پلیس در جهت رفع مشکلات احتمالی استفاده کنند یا با مراجعه به سایت پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.gov.ir و یا با شماره تماس ۰۹۶۳۸۰ درخواست خود را ثبت نمایند.
نظر شما