به گزارش ایرنا از وزارت نفت، وحید رضا زیدیفرد در حاشیه بیستوهشتمین نمایشگاه نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی و در آیین رونمایی از کاتالیست شیفت دما متوسط (MTS)، تولیدشده به همت شرکت نفت و گاز سرو که نسلی نو از کاتالیستهای مورد استفاده در واکنش WGS به شمار میآید، خطاب به مدیرعامل این شرکت دانشبنیان با بیان اینکه در زمینه کاتالیستسازی سابقه خوبی دارید، گفت: زمانی در حوزه ساخت کاتالیست ضعف داشتیم و فناوری ساخت آن را نداشتیم.
وی ادامه داد: با تلاش شرکتهای دانشبنیان این تابو شکسته شد و در زمینه کاتالیست، همانند باقی مواردی که شاید کشورهای دیگر فکرش را نمیکردند، به این فناوری دست یافتیم. ازاینرو من آینده روشنی را برای صنعت کاتالیست در ایران چه در داخل کشور و چه خارج از کشور و در حوزه صادرات میبینم.
اهمیت کاتالیست شیفت دما متوسط (MTS) در خالصسازی هیدروژن است.
در پالایشگاهها و پتروشیمیها گازی که از ریفرمر خارج میشود مخلوطی از Co و co۲ و هیدروژن است و این دسته واکنشهای شیفت با هدف خالصسازی هیدروژن انجام میشود.
برای نخستین بار در کشور است که کاتالیست شیفت دما متوسط (MTS) تولید و رونمایی میشود. این کاتالیست در بازه دمایی بین شیفت دما بالا و شیفت دما پایین کار میکند.
به گزارش ایرنا، بیستوهشتمین نمایشگاه بینالمللی نفت ایران با حضور بیش از هزار و ۵۰۰ شرکت داخلی و ۲۵۰ شرکت خارجی در بخشهای مختلف ازجمله شرکتهای بالادست نفت و گاز، اکتشاف و تولید، سازندگان داخلی، صنایع میاندستی و پاییندستی گاز، پالایش و پتروشیمی و شرکتهای دانشبنیان، پارکهای فناوری، دانشگاهها، استارتاپها و دیگر شرکتهای مرتبط با صنعت نفت، با شعار «صنعت نفت، جهش تولید، بهینهسازی فناورانه» روزهای ۱۹ تا ۲۲ اردیبهشت در محل دائمی نمایشگاههای بینالمللی تهران درحال برگزاری است.
نظر شما