سعید فکری روز پنج شنبه در حسینیه حضرت ابوالفضل روستای گلزار پایین شهرستان پاکدشت در گفتگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: سالانه گلکاران زحمت کش و ولایتمدار این شهرستان مجموع یک میلیون شاخه گل اهدایی به اماکن مقدسه اهدا میکنند.
وی افزود: با توجه به جایگاه ویژه حضرت فاطمه معصومه (س) و برخورداری از مقام شفاعت برای همه شیعیان، باید بکوشیم در این جشن ها این جایگاه و شأن تبیین و شناسانده شود.
وی خاطرنشان کرد: آستان مقدس بانوی کرامت نقطه ثقلی است که می تواند در این زمینه تاثیرگذاری فوق العاده ای داشته باشد زیرا حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها بانوی عالمه، باسواد، اهل مجاهده و مبلغه بودند و رویکرد ایشان ولایتمدارانه بود. لذا شخصیت ذوابعاد ایشان می تواند در ابعاد مختلف برای دختران الهامبخش باشد.
به گزارش ایرنا،اول تا دهم ماه ذیالقعده که با ولادت حضرت فاطمه معصومه(س) آغاز و به ولادت هشتمین اختر تابناک امامت و ولایت، حضرت امام رضا (ع) برادر گرامی حضرت معصومه ختم میشود، «دهه کرامت» نامگذاری شده؛ امسال دهه کرامت مصادف با ۲۲ خردادماه جاری تا یکم تیرماه امسال است.
همچنین اول ذیالقعده سالروز ولادت با سعادت حضرت فاطمه معصومه(س) روز «دختر» نامگذاری شده است.
حضرت معصومه(س) در روز اول ذیالقعده سال ۱۷۳ هجری قمری در مدینه منوره دیده به جهان گشود؛ آن حضرت در خاندانی که سرچشمه علم، تقوا و فضایل اخلاقی بود، پرورش یافت؛ پس از آنکه پدر بزرگوارش امام موسی کاظم(ع) به شهادت رسید از محضر برادر بزرگوارش حضرت رضا(ع) بهره برد.
طاهره (پاکیزه)، حمیده (ستوده)، بِره (نیکوکار)، رشیده (حد یافته)، تقیه (پرهیزگار)، رضیه (خشنود از خدا)، مرضیه (مورد رضایت خدا)، سیده صدیقه (بانوی بسیار راستگو)، سیده رضیه مرضیه (بانوی خشنود خدا و مورد رضای او)، سیده نساءالعالمین (سرور زنان عالم)، محدثه و عابده از لقبهای ایشان است.
لقب «معصومه» از سوی امام رضا(ع) به این بانوی والامقام اسلام داده شده و علامه مجلسی در این رابطه گفته است: امام هشتم شیعیان(ع) در جایی فرمودند که «هرکس معصومه را در قم زیارت کند، مانند کسی است که مرا زیارت کرده است.»
پس از ورود امام رضا(ع) در سال ۲۰۰ هجری قمری به خراسان، حضرت معصومه(س) بعد از یک سال، برای دیدار برادر به همراه کاروانی از شهر مدینه النبی به سمت ایران حرکت کرد و در ۲۳ ربیعالاول وارد قم شد.
آن حضرت در شهر قم، مورد استقبال عده بسیاری از مردم مشتاق و شیفته اهل بیت(ع) قرار گرفت و پس از ۱۷ روز اقامت در منزل موسیابنخزرج که به «بیتالنور» شهرت یافت، در ۱۰ ربیعالثانی سال ۲۰۱ هجری قمری دیده از جهان فرو بست.
نظر شما