عبدالحمید حمزهپور روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: فقط طی همین مدت ۲۰۶ کیلومتر از شبکه آب هرمزگان از محل اعتبارات عمرانی، محرومیت زدایی و جاری به سرانجام رسید.
وی با بیان اینکه توجه دولت در استان هرمزگان برای رفع چالش های بسیار قدیمی جدی است اظهار کرد: در همین راستا جهاد آبرسانی به شهرها و روستاهای بهویژه مناطق کم برخوردار و دارای تنش آبی یکی از اولویتهای دولت سیزدهم و طرحهای شاخص وزارت نیرو بوده که این مهم باعث افزایش رضایتمندی مردم به صورت میدانی و کاملا ملموس شده است.
نکته قابل تامل اینکه؛ بیش از ۴۰۰ روستای هرمزگان در ابتدای دولت سیزدهم با تانکر آبرسانی میشد و از این تعداد، مردم ۲۵۳ روستا به آب پایدار دسترسی پیدا کردند بیش از ۴۰۰ روستای هرمزگان در ابتدای دولت سیزدهم با تانکر آبرسانی میشد و از این تعداد، مردم ۲۵۳ روستا به آب آشامیدنی پایدار دسترسی پیدا کردند و این نشان میدهد که نهضت آبرسانی با تلاش و خدمت شبانهروزی همچنان در این استان ادامه دارد.
در حال حاضر سالانه ۲۵۰ میلیون مترمکعب از منابع مختلف برای تامین آب آشامیدنی مردم هرمزگان تولید، انتقال و توزیع میشود؛ از این میزان ۴۰ درصد از طریق چاهها، ۳۵ درصد از طریق آب شیرینکنها و ۲۵ درصد نیز از محل منابع سدها و بخشی از چشمهها تامین میشود.
هرمزگان با ۱۴ شهرستان و ۱۴ جزیره در خلیج همیشه فارس، بیش از ۲ میلیون نفر جمعیت دارد و از آن به عنوان پایتخت اقتصادی و دروزاه پیشرفت ایران یاد میشود و که هشت سال را به عنوان یک فرصت طلایی از دست داد و اینک علاوه بر عقب ماندگی در حوزه های مختلف، جبران آن هشت سال بر دوش دولت سیزدهم است و آمارها نشان می دهد ایران خصوصا هرمزگان در حال عبور از یک چالش و مانع بزگ قدیمی است.
نظر شما