به گزارش خبرنگار ایرنا، یوسف نوری روز شنبه در جلسه ستاد تنظیم بازار مازندران با ذکر این نکته که هنوز از سرانه مصرف برنج تعریفی دقیقی نداریم، اظهار داشت: شاخص های اقتصادی محصولات کشاورزی مازندران که تعیین کننده در بازار کشور است به درستی در استان تعریف نشده است، به همین منظور نقشه راه برای تولیدات محصولات کشاورزی مازندران با همکاری دانشگاه عملیاتی خواهد شد.
مازندران سالانه با تولید حدود یک میلیون تن برنج سفید، ۴۲ درصد برنج مورد نیاز کشور را تامین می کند.
وی با اشاره به این نکته که در سال جهش تولید با عملیاتی شدن رشد اقتصادی، حفظ آرامش سفره مردم مورد تاکید مقام معطم رهبر انقلاب است، افزود: تاکید می کنم شوک های اقتصادی پیرامونی با تصمیم گیری به موقع ستاد تنظیم بازار قابل رفع است.
وی ادامه داد: امروز برای رفع چالش های وضع موجود تولیدات محصولات کشاورزی مازندران، به نقشه راه نیاز دارد و دانشگاه های مازندران باید ماموریت گرا در حل مشکلات و چالش های شاخص های اقتصادی استان به خصوص تولیدات کشاورزی شوند.
نماینده عالی دولت در مازندران با تاکید بر این که سیاست های ستاد تنظیم بازار استان باید شفاف سازی شود، تصریح کرد: این که هنوز در تعاریف شاخص های اقتصادی با تحلیل های متعدد و متفاوتی مواجه هستیم، اشکال اساسی است.
استاندار مازندران با اظهار این که همچنان برای وضعیت های پس از بحران و معضل تصمیم گیری می شود که چالش های زیادی به همراه دارد، گفت:. محصولات کشاورزی مازندران باید تبدیل به تجاری سازی شود، چراکه تا ۹۵ درصد ارزش افزوده و منافع در این بخش است.
وی ادامه داد:زیرساخت های مازندران در زنجیره های تولیدات محصولات کشاورزی با کمبود مواجه است، این که نژاد مرغ آرین بابل پس از چند دهه همچنان با مشکل مواجه است، پذیرفتنی نیست.
استان مازندران ۴۶۰ هزار هکتار زمین زراعی و باغی دارد که طبق آمار سازمان جهاد کشاورزی حدود ۴۲۰ هزار بهره بردار این بخش هستند.
سالانه در مازندران حدود هشت میلیون تن در قالب ۷۲ نوع محصولات کشاورزی با متوسط سرانه زمین هفت دهم هکتار تولید می شود.
نظر شما