الحاق دانشگاه صنایع و معادن با دانشگاه صنعتی خواجه نصیر

تهران-ایرنا- رییس دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی از الحاق دانشگاه صنایع و معادن متعلق به وزارت صنعت، معدن و تجارت با این دانشگاه خبر داد.

به گزارش گروه علم و آموزش ایرنا، امیررضا شاهانی درباره الحاق دانشگاه صنایع و معادن به دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی گفت: دانشگاه صنایع و معادن متعلق به وزارت صنعت، معدن و تجارت (صمت) ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ بر اساس تصمیم هیأت وزیران و شورای عالی گسترش وزارت علوم به جمع ۱۱ مرکز آموزشی دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی اضافه شد.

وی افزود: براساس مصوبه ۱۳۹۰ هیأت وزیران و حکم قضایی دیوان عدالت اداری باید دانشگاه صنایع و معادن با همه اموال، املاک و تجهیزات به وزارت علوم تحقیقات و فناوری منتقل شود که در حال حاضر تحقق یافت.

رییس دانشگاه صنعتی خواجه نصیرِالدین طوسی به فعالیت آموزشی فعالی دانشگاه صنایع و معادن اشاره کرد و افزود: پیش از این دانشگاه صنایع و معادن در رشته‌های مهندسی و مواد دانشجو می‌گرفته اما طی سال های اخیر پذیرش دانشجو نداشته است و صرفاً فعالیت‌های آموزشی آزاد انجام داده است.

شاهانی ادامه داد: بودجه دانشگاه صنعتی خواجه نصیرِالدین طوسی در سال ۱۴۰۲ حدود ۴۴۰ میلیارد تومان بوده است.

الحاق دانشگاه صنایع و معادن با دانشگاه صنعتی خواجه نصیر

وی خاطرنشان کرد: دانشگاه صنعتی خواجه نصیرِالدین طوسی از سال ۱۳۰۷ تشکیل شد، یعنی قبل از تاسیس دانشگاه تهران، اما ۲۰ سالی است که بودجه عمرانی ندارد.

رییس دانشگاه صنعتی خواجه نصیرِ به بودجه عمرانی در مسیر کمیسیون ماده ۲۳ اشاره کرد و اظهار داشت: اگر مصوبه سازمان برنامه و بودجه محقق شود ردیف بودجه عمرانی به این دانشگاه تعلق می‌گیرد.

شاهانی درباره ترمیم و تاسیس ساختمان های جدید افزود: علاوه بر این طبق مصوبه هیأت دولت در سال ۱۴۰۲ دانشگاه می‌تواند از فروش و تهاتر املاک خود طرح تجمیع دانشگاه صنعتی خواجه نصیرِالدین طوسی را پیگیری کند.

وی ادامه داد: اگر طرح تجمیع در یک دوره ۱۰ ساله صورت گیرد این دانشگاه به انضمام دانشگاه صنایع و معادن که از ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ به ما ملحق شد در زمین ۲۴ هکتاری در شمال شرق تهران (حکیمیه) تشکیل می‌شود.

رییس دانشگاه صنعتی خواجه نصیرِالدین طوسی تصریح کرد: این دانشگاه هفت هزار و ۲۰۰ نفر دانشجو و همچنین ۲۰۰ دانشجوی بین المللی در ۱۱ دانشکده، مشغول به تحصیل دارد که از این تعداد بیش از ۶۰۰ دانشجو متأهل هستند که حدود ۶۰ نفر از ایشان متقاضی خوابگاه متأهلی میباشند که تا کنون توانسته ایم تنها ۲۲ مقاضی خوابگاه متأهلی را اسکان دهیم.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha