به گزارش ایرنا؛ حجت الاسلام و المسلمین حبیب الله غفوری روز یکشنبه در دیدار با مدیرکل اقتصاد و دارایی استان و مدیران دستگاههای زیرمجموعه وزارت اقتصاد و دارایی در استان کرمانشاه، اقدامات دولت در راستای بهبود وضعیت معیشت مردم را قابل توجه خواند و اظهار کرد: دولت مصمم است با اتخاذ تصمیمات مناسب، مشکلات زندگی و معیشت مردم را حل کند و کلید بسیاری از پیشرفتهایی که توقع داریم در جامعه رخ بدهد هم در لابهلای همین سیاستها و رویکردها قرار دارد.
وی با اشاره به نقش اقتصاد و معیشت در زندگی مردم، گفت: امور معیشتی نقشی بسیار اساسی در زندگی مردم دارند و در کلام معصومین (ع) نیز نقل شده که اگر فقر از دری وارد شود، ایمان از درب دیگر خارج میشود.
امام جمعه کرمانشاه با بیان اینکه تسهیل کار تولید، صادرات و واردات از مهمترین کارهای دولت است، اظهار کرد: مجموعه فعالیت دستگاههای مرتبط با اقتصاد، مانند رگ حیات جامعه است و اگر درست و بهموقع کار خود را انجام دهند، جامعهای زنده و پویا خواهیم داشت.
محمود رشیدیاقدم، مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان کرمانشاه نیز در این جلسه تمام تلاش دولت را تسهیل گری در زمینه فعالیت های اقتصادی دانست و گفت: یکی از اقدامات دولت سیزدهم در راستای بهبود فضای کسب و کار ایجاد درگاه ملی مجوزها است.
وی افزود: با راهاندازی این درگاه متقاضیان دریافت مجوز در تمامی ساعات شبانهروز با کمترین هزینه، ظرف مدت میانگین کمتراز ۴۸ ساعت مجوز کسب و کار دریافت میکنند.
وی با اشاره به اینکه پیش از این مجوزهای کسبوکار به صورت کاغذی ارائه میشد نیز گفت: تمامی دارندگان پروانه کسبوکار تا ۲۵اردیبهشتماه سالجاری فرصت دارند از طریق درگاه ملی مجوزها نسبت به دریافت مجوز الکترونیکی اقدام کنند.
مدیرکل امور اقتصاد و دارایی استان تصریح کرد: تمامی کسانی که پروانه کسب یا مجوز کاغذی دارند،میتوانند از طریق تلفن همراه خود به آدرس www.mojavez.ir مراجعه کنند و با انتخاب گزینه تبدیل مجوز قبلی یا کاغذی به شناسه یکتا، با ارائه «شماره سریال کارتملی»، «کد پستی محل کار»و «شناسه مجوزصنفی»،به صورت کاملا رایگان شناسه یکتا دریافت کنند.
به گفته رشیدی اقدم، صاحبان کسبوکار با دریافت مجوز الکترونیک میتوانند از خدمات دولتی وتسهیلات بانکی استفاده کنند و با ارائه این مجوز امکان صادرات و حضور در نمایشگاههای بینالمللی برای آنها مهیا خواهد شد، همچنین از معافیتهای مالیاتی نیز بهرهمند میشوند.
این مسئول تعداد کل مجوزهای کاغذی در استان را بیش از۶۳هزار مجوز عنوان کرد و گفت: از آغاز شروع این طرح تاکنون ۱۷ درصد (حدود ۱۰هزار) از مجوزهای کاغذی، به شناسه "یکتا" تبدیل شدهاند که امیدواریم تا پایان مهلت اعلام شده سایر دارندگان مجوزهای کاغذی کسبوکار در استان نیز نسبت به دریافت مجوز الکترونیکی اقدام کنند.
رشیدی اقدم در ادامه سخنانش تعداد درخواستهای ثبت شده برای صدور مجوز متقاضیان کسبو کار استان در درگاه ملی مجوزها، از اول فروردین ۱۴۰۲ تا ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ را ۷۵ هزار و ۸۰۳ درخواست عنوان کرد و گفت: از این تعداد برای ۵۲ هزار و ۱۹۹ مورد (حدود ۶۹ درصد) مجوز جدید کسبوکار صادر شده است.
مدیرکل اقتصاد و دارایی استان اضافه کرد: همچنین تعداد ۱۷ هزار و ۵۵۴ مورد از این درخواستها (۲۳درصد) به علت عدم پیگیری متقاضیان یا نقص مدارک انجام نشده و ششهزار و ۵۰ مورد (هشتدرصد) نیز در دست اقدام است.
وی اذعان داشت: ۲۷ درصد درخواست مجوزها با تعداد ۲۰هزار و ۵۱۱ مورد، مربوط به صدور مجوز کسبوکار در بخش مشاغل خانگی، ۴۰ درصد با تعداد ۳۰هزار و ۵۳۵ مورد مربوط به بخش اصناف و ۳۳ درصد با تعداد ۲۴ هزار و ۷۵۷ مورد مربوط به صدور مجوز در سایر مشاغل است.
رشیدی اقدم در ادامه بیشترین درخواست صدور مجوز در مشاغل خانگی را مربوط به قالیبافی و در حوزه اصناف را مربوط به فروش پوشاک زنانه، سوپرمارکت و بنگاه معاملات ملکی عنوان کرد.
نظر شما