به گزارش خبرنگار ایرنا، محسن افشارچی چهارشنبه شب در دیدار با کارکنان جمعیت هلال احمر استان افزود: به عنوان مسوول اجرایی دولتی معتقدم هرچه قدر وظایفی از حاکمیت به مردم سپرده شود کارها به راحتی و به نحو مطلوب و بهتری انجام می شود.
وی اظهارداشت: اگر قرار باشد مجموعه وظایفی که هلال احمر دارد را به سیستم دولتی واگذار کنیم، نتیجه آنچنانی نخواهیم گرفت و آن چیزی که موجب می شود سیستم، کارکرد مطلوبی داشته باشد همکاری داوطلبان است.
استاندار زنجان گفت: در هلال احمر بسیاری از خدمات مثبت اعم از امدادرسانی در جاده ها، خدمات حوزه فیزیوتراپی و شنوایی انجام می گیرد که این فعالیت ها در صلیب سرخ جهانی رسمی نیست.
افشارچی افزود: لایه های میانی مردمی در این مجموعه به خوبی فعالیت دارند که جای قدردانی دارد.
استاندار زنجان با قدردانی از خدمات امدادگران، نجاتگران، داوطلبان، مربیان و جوانان هلال احمر اظهار داشت: ارزش کار بی منت این نیروهای خدمتگزار را خدا می داند، کمکی که انجام می شود حساب و کتابی پیش خداوند متعال دارد که از تمام حساب و کتاب های مالی ارزشمندتر است.
مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان زنجان هم در ادامه جلسه گفت: ۲۰ خودروی عملیاتی برای هلال احمر استان تامین شده که در ۶ ماهه نخست سالجاری به ناوگان امدادی اضافه خواهد شد.
حکمت اله هاشمی با تشریح فعالیت های حوزه امداد و نجات افزود: ۱۰ پایگاه در سطح استان وجود داشت که برای پاسخگویی به حوادث و سوانح با توجه به حادثه خیز بودن استان زنجان به لحاظ جغرافیایی راه اندازی پنج پایگاه در دستور کار قرار گرفته است.
مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان زنجان ادامه داد: از این تعداد فنداسیون و ستون اصلی سه پایگاه بدون اعتبار استانی و کشوری با کمک خیرین آغاز شده که تلاش می شود سالجاری از این پایگاه ها بهره برداری شود.
هاشمی از جذب ۴۱ نفر نجاتگر و امدادگر داوطلب هلال احمر استان خبرداد و افزود: سهم استان ۳۱ نفر در این جذب ها بود که این تعداد افزایش یافت به طوری که ۱۷ نفر دیگر نیز از محل مولدسازی های انجام شده در استان به کارگیری شدند.
نظر شما