حسین اسماعیلیان شامگاه پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در ٢ ماه اخیر ذخیره آب سدهای طرق، کارده، دوستی و ارداک به عنوان سدهای تامین کننده آب کلانشهر مشهد به کمتر از پنج درصد رسیده بود.
وی اضافه کرد: هم اینک در پی بارش های اخیر در حجم ذخیره آب این سدها به ١١ درصد رسیده است.
اسماعیلیان ادامه داد: میزان بارندگی در مشهد در سال گذشته نسبت به متوسط بلندمدت ۴۵ درصد کاهش داشت اما در اردیبهشت ماه امسال ١١٠ میلیمتر در شهرستان مشهد بارندگی ثبت شد که این رقم در مدت مشابه پارسال ١٢ میلیمتر و در دوره بلندمدت ٣٠ میلیمتر است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب مشهد افزود: همچنین مجموعا در سال جاری تا کنون حجم بارندگی در مشهد ٢۴٢ میلیمتر است که این رقم در مدت مشابه سال گذشته ٨٣ میلیمتر و در دوره بلندمدت ٢٢٨ میلیمتر بود.
اسماعیلیان اضافه کرد: همچنین بارش های رگباری اخیر نقش مهمی در تغذیه سفره های آبی زیرزمینی داشته است و مشکل روستاییان که در پی خشکسالی های اخیر با خشک شدن چشمه ها، قنوات و چاه ها درگیر بودند، تا حدودی مرتفع می شود.
سیلاب خللی در شبکه آب شرب مشهد ایجاد نکرد
مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب مشهد با بیان اینکه سیلاب دیروز خللی در شبکه آب شرب و خسارتی بر تاسیسات این شرکت وارد نکرد، افزود: تاسیسات آبرسانی در ٣٣ روستا در شهرستان مشهد دچار خسارت شد که تا کنون مشکل ١۶ روستا مرتفع شده و مابقی نیز تا اواخر امشب برطرف می شود.
به گزارش ایرنا، ٩٨ درصد پهنه شهرستان مشهد در وضعیت خشکسالی شدید و ۶٠ درصد از این مساحت در وضعیت خشکسالی بسیار شدید است.
بر اساس آخرین گزارش ها، سیل روز چهارشنبه در استان خراسان رضوی تاکنون هفت فوتی داشته است که پنج نفر آنان در شهرستان مشهد و ۲ نفر دیگر نیز در فریمان جان باختهاند.
بر اساس اعلام هواشناسی خراسان رضوی از روز سهشنبه سامانه بارشی پرقدرتی در استان فعال شد، این سامانه تا اوایل هفته آینده بارشهای رگباری همراه با رعد و برق و صاعقه، بارش تگرگ توام با وزش باد شدید و آبگرفتگی، رواناب و سیلاب را در پی دارد.
هواشناسی خراسان رضوی همچنین نسبت به بارش تگرگ، کاهش نسبی دما و امکان اختلال در سیستم حمل و نقل استان در این فاصله زمانی هشدار داده است.
نظر شما