ارتقاء رتبه دانشگاه رازی کرمانشاه در نظام رتبه‌بندی آسیایی تایمز ۲۰۲۴

کرمانشاه- ایرنا- معاون پژوهش و فناوری دانشگاه رازی کرمانشاه از ارتقاء رتبه این دانشگاه در نظام رتبه‌بندی آسیایی تایمز ۲۰۲۴ خبر داد و گفت: براساس تازه‌­ترین ارزیابی دانشگاه‌­های آسیایی که توسط نظام رتبه‌­بندی معتبر تایمز انجام شده؛ دانشگاه رازی کرمانشاه موفق شده رتبه ۳۵۰ تا ۴۰۰ را در بین دانشگاه‌­های آسیایی کسب کند.

"کیانوش چقامیرزا " روز یکشنبه به ایرنا افزود: دانشگاه رازی کرمانشاه سال ۲۰۲۲ رتبه ۴۰۰ تا ۴۵۰ را در بین دانشگاه‌های کشورهای آسیایی کسب کرده بود.

وی بیان کرد: پایگاه رتبه‌بندی تایمز یکی از نظام‌های رتبه‌بندی معتبر در سطح بین‌المللی است که در سال ۲۰۱۳ میلادی برای اولین بار رتبه‌بندی دانشگاه‌های آسیایی را در کنار رتبه‌بندی‌های بین‌المللی خود انجام داد.

چقامیرزا یادآوری کرد در گزارش اخیر رتبه‌بندی دانشگاه‌‍‌های آسیایی سال ۲۰۲۴ از ایران تعداد ۷۳ دانشگاه حضور داشته‌اند که دانشگاه رازی به همراه دانشگاه‌های خوارزمی، سمنان، گیلان و مازندران با کسب رتبه ۳۵۰ تا ۴۰۰، رتبه ۱۳ را در بین دانشگاه‌های جامع کشور کسب کرده است.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه رازی کرمانشاه در ادامه گفت: دانشگاه رازی در سال ۲۰۲۳ در رتبه‌بندی تایمز حضور نداشته و در سال ۲۰۲۲ رتبه ۴۰۰ تا ۴۵۰ را در بین کشورهای آسیایی کسب کرده بود.

وی افزود: روش‌شناسی رتبه‌بندی آسیایی تایمز ۲۰۲۴ مانند رتبه‌بندی جهانی آن، به طور قابل توجهی تغییر کرده است. تعداد معیارهای مورد استفاده از ۱۳ به ۱۸ شاخص رسیده است با این حال مانند روش‌شناسی پیشین، شاخص‌ها در ۵ معیار کلی آموزش، پژوهش ، کیفیت پژوهش، چشم‌انداز بین‌المللی و صنعت قرار دارند. روش‌شناسی این رتبه‌بندی همانند روش‌شناسی رتبه‌بندی جهانی تایمز است با این تفاوت که در رتبه‌بندی دانشگاه‌های آسیایی وزن شاخص‌ها مقداری متفاوت است.

به گزارش ایرنا؛ دانشگاه رازی کرمانشاه از وجود ۴۶۲ عضو هیات علمی آموزشی و پژوهشی برخوردار است که از این تعداد هشت استادیار، ۲۳۵ دانشیار، ۱۷۰ استاد، ۴۳ هیات علمی پژوهشی و ۶ نفر آموزشی و پژوهشی است.

گفتنی است در حال حاضر دانشگاه رازی کرمانشاه با ۱۷ دانشکده؛ ۱۱ هزار و ۲۸۶ دانشجو دارد که از این تعداد هفت هزار و ۵۳۵ دانشجوی کارشناسی، ۲ هزار و ۵۰۹ دانشجو ارشد، ۹۵۴ دانشجوی دکترای عمومی و ۲۸۸ دانشجوی دکتری تخصصی با ۲۵۷ رشته تحصیلی و ۵۴ گروه آموزشی است.

دانشگاه رازی فعالیت خود را از بهمن ماه سال ۱۳۵۱ با عنوان «دانشکده علوم کرمانشاهان» به ریاست مرحوم دکتر «عبدالعلی گویا» آغاز کرد و در سال تحصیلی ۱۳۵۲-۱۳۵۱ برای اولین بار پذیرای ۲۰۰ دانشجو در رشته‌های فیزیک، شیمی، زیست‌شناسی و ریاضی شد.

این مرکز در سال ۱۳۵۳ به «دانشگاه رازی» تغییر نام یافت و در ادامه، با تاسیس «دانشکده پزشکی کرمانشاه»، «تربیت دبیر سنندج» و «دانشکده دامپروری ایلام» توسعه یافت.

با گسترش آموزش عالی پس از پیروزی انقلاب اسلامی، این دانشکده‌ها استقلال یافته و با عناوین «دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه»، «دانشگاه کردستان» و «دانشگاه ایلام» به فعالیت خود ادامه دادند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha