به گزارش ایرنا از دانشگاه علوم پزشکی مشهد، مدیرعامل شرکت "داروسازی سینا پژوهشان سلامت" روز یکشنبه گفت: این شرکت از سال ۱۳۹۶ در پژوهشکده بوعلی مشهد مستقر شده و رسالت خود را ایجاد ارزش افزوده در چرخه زنجیره زعفران تعریف کرده و در همین راستا داروهای ترکیب شده با زعفران را تولید و روانه بازار کرده است.
روحالله عامری با بیان اینکه افراد بالای ۱۸ سال می توانند با نسخه پزشک این داروها را خریداری کنند، افزود: از هر کدام از این داروها روزانه تا ۲ نوبت میتوان استفاده کرد.
وی ادامه داد: این داروها به دلیل وجود زعفران، برای مادران باردار و شیرده منع مصرف دارد و توصیه نمیشود.
مدیرعامل این شرکت دانشبنیان با بیان اینکه از ۲ داروی تولیدی ۱۰ هزار واحد تولید شده است، گفت: در این شرکت تولید سالانه ۱۰۰ هزار واحد از هر نوع دیده شده است و در صورت دستیابی به بازارهای تجاری، می توان میزان تولید آنرا تا یک میلیون واحد در سال رساند.
وی افزود: داروهای تولیدی این شرکت بیشتر در مشهد توزیع شده، اما متناسب با نیاز در اختیار دیگر استانها هم قرار گرفته است.
عامری ادامه داد: در حوزه صادرات محصول هم کارهای خوبی صورت گرفته و ماده اولیه دارو آن به کانادا ارسال شده است و کشورهای مصر، امارات و آمریکا هم متقاضی دریافت این تولیدات بودهاند و ما با هر کشوری که تقاضا داشته باشد آماده همکاری هستیم.
این مسوول گفت: برنامه بعدی ما تولید ماده اولیه زعفران با توجه به چالشهای موجود در این حوزه بوده تا این ماده را در داخل کشور تولید کنیم و محدودیتها و مشکلات ارزی و تحریمی هم از سر راه برداشته شود.
دانشگاه علوم پزشکی مشهد با دارا بودن بیش از ۹ هزار دانشجو و افزون بر ۲۵ هزار نیروی بهداشتی و درمانی، اکنون به عنوان قطب پزشکی شمال شرق کشور مطرح است.
نظر شما