به گزارش ایرنا، شهید آیتالله سید ابراهیم رئیسی روزهای پنجشنبه و جمعه هفته جاری ۲۷ و ۲۸ اردیبهشت همراه با تعدادی از اعضای هیات دولت برای دومین بار در قالب سفر استانی به دیار علویان سفر کرد.
سفر نخست آیتالله رئیسی به مازندران ۲۰ اسفند ۱۴۰۰ انجام شد که افزون که علاوه بر بهره برداری چندین طرح عمرانی و تعیین تکلیف تعدادی از پروژههای نیمهکاره و بر زمین مانده، نتیجه آن در نظر گرفتن ۱۷۶ مصوبه برای اجرای طرحهای مختلف با مجموع اعتبار مصوب بیش از ۱۷۷ هزار و ۸۹۸ میلیارد ریال بود.
از پایان سال ۱۴۰۰ تا کنون افزون بر ۱۲۶ هزار و ۴۱۵ میلیارد ریال اعتبار به طرحهای مصوب سفر نخست رئیسجمهور به مازندران اختصاص یافت که معادل ۷۱ درصد کل اعتبار در نظر گرفته شده برای این طرحها است.
به استناد آمارهای اعلام شده توسط دستگاههای اجرایی و استانداری مازندران، از مجموع ۱۷۶ مصوبه سفر نخست رئیسجمهور به مازندران ۷۸ مصوبه به طور کامل محقق شده، در ۸۹ مصوبه فرآیند اجرایی طی میشود و عملیات اجرایی با پیشرفت فیزیکی طبق برنامه در حال انجام است و اجرای ۹ مصوبه نیز در حال پیگیری است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مازندران روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: با حضور رئیسجمهور فقید در قائمشهر، بیمارستان ۳۰۰ تختخوابی رازی که بزرگترین طرح بیمارستانی مازندران محسوب میشود، به بهره برداری رسید.
فرهاد غلامی گفت که ساخت این پروژه از ۱۷ سال قبل آغاز شد و قرار بود در مدت کوتاهی به سرانجام برسد.
وی افزود : دولت سیزدهم این طرح را با پیشرفت حدود ۶۰ درصدی تحویل گرفت. با تلاش جهادی دولت، در این مدتِ بیش از ۲ سال، ۴۰ درصد باقیماندهِ ساخت هم اجرایی شد و بیمارستان به بهرهبرداری رسید.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران ادامه داد: برای تکمیل این طرح، دولت سیزدهم یک هزار میلیارد تومان اعتبار تخصیص داده بود.
همگام با افزایش جمعیت، توسعه کمی و کیفی خدمات پزشکی و قدیمی شدن بنای ساختمان تصمیم برآن شد تا بیمارستان جایگزین رازی در قائمشهر احداث شود و عملیات اجرایی این طرح در سال ۱۳۸۷ آغاز و کلنگ احداث این طرح بیمارستانی در آن سال در زمینی به گستره ۲۴ هزار متر مربع به زمین زده شد.
بنای جدید این بیمارستان در کنار ساختمان قدیمی آن در هسته مرکزی شهر قائمشهر در جوار امامزاده یوسف رضا(ع) آغاز و مدت زمان اجرای این طرح سه سال عنوان شد اما با گذر زمان این طرح نیز گرفتار مسائل مربوط به کمبود اعتبار و بودجه شد و سالها از شروع این طرح گذشت اما نیمه کاره باقی ماند و انتظار مردم و مسئولان شهرستان برای اجرای آن در پس وعده ها باقی ماند.
با گذشت سالها از آغاز ساخت بیمارستان جدید رازی با توجه به اینکه این طرح در بافت مرکزی قائمشهر قرار داشت تابلوی نه چندان زیبا از طرح عمرانی نیمه تمام جلوی دیدگان شهروندان بود به طوریکه روزها و ماهها مردم نظاره گر ستون هایی بودند که به کندی بالا می رفت.
شهروندان قائمشهری و مازندرانی امیدوار و چشم انتظار تحقق وعده چندین باره مسوولان برای تکمیل بیمارستان جدید رازی بودند تا این طرح براساس وعدههایی که مسوولان متعدد دادند به بهرهبرداری برسد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مازندران از تخصیص پنج هزار میلیارد ریال اعتبار از سوی دولت در دور دوم سفر رئیس جمهور به مازندران برای تکمیل بیمارستان آموزشی ساری خبر داد و گفت: این بیمارستان از جمله طرحهای مدرن و مهم بیمارستانی کشور به شمار میرود که اتمام آن مورد توجه دولت سیزدهم است.
وی افزود: مرحله نخست این بیمارستان عمومی دارای ۳۷۰ تخت و مرحله دوم بیمارستان روانپزشکی با ظرفیت ۲۰۰ تخت و مرحله سوم بیمارستان فوق تخصصی با ۵۴۰ تخت است.
ساخت بیمارستان یکهزار و ۱۰۰ تختخوابی آیت الله طبرسی در روستای ماهفروجک شهرستان ساری از مصوبات نخستین سفر استانی دولت نهم بود که ساخت آن سال ۱۳۸۶ آغاز شد و قرار بود در ۲ سال تکمیل، تجهیز و بهرهبرداری شود ولی با گذشت بیش از ۱۵ سال پیشرفت فیزیکی آن چنانی نداشته است.
این بیمارستان در زمینی به گستره بیش از ۱۴ هکتار در حال ساخت است و به عنوان یکی از بزرگترین بیمارستانهای کشور در صورت تکمیل میتواند جهش خوبی در حوزه گردشگری سلامت، درمانی، خدماتی و پژوهشی مازندران به وجود آورد.
مسوولان اجرایی و وزارت بهداشت دولت سیزدهم با نگاه ویژه و با تخصیص اعتبار ۵۰ هزار میلیارد ریالی از طریق تهاتر نفت گامی موثر برای تکمیل این طرح برداشتند.
همچنین قرار است در صورت تکمیل این طرح برای جذب دانشجویان خارجی و همچنین هوشمندسازی بیمارستان با فناوری روز جهان اقدام شود.
مازندران ۲ دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مازندران و بابل دارد که در دور دوم سفر استانی رئیس جمهور به مازندران، دولت مردمی سیزدهم یکهزار میلیارد ریال برای تکمیل بیمارستان ۲۸۵ تختخوابی بابلسر زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی بابل تخصیص داد. عملیات اجرایی ساخت آن با ۲۸ هزار مترمربع زیربنا از سال ۱۴۰۰ آغاز شده است و اکنون ۱۱ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
این بیمارستان در مجاورت دریا در حال ساخت است که می تواند در درمان توریسم درمانی و توسعه گردشگری سلامت، نقش مهمی ایفا کند، از ارائه خدمات به بیماران مبتلا به سرطان در بابلسر به عنوان یکی از نقاط قوت این شهرستان یاد کرد.
در این سفر اورژانس بیمارستان امام خمینی (ره) فریدونکنار با ۱۶ تخت بستری، هشت تخت تحت نظر و با ۶۰۰ میلیارد ریال هزینه در کمتر از یک سال به بهره برداری رسید.
در دور دوم سفر آیت الله رئیسی به مازندران ۴۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای تکمیل مرکز درمان ناباروری بابل اختصاص داد و این طرح با پیشرفت ۸۸ درصدی در حال ساخت است که دولت تلاش دارد با تزریق اعتبار مورد نیاز روند تکمیل آن را به اتمام برساند.
مرکز فاطمه الزهرا (س) بابل در درمان ناباروری، بهعنوان مراکز سطح سه تخصصیترین اقدامات و درمان های مربوط به ناباروری را ارائه میکند.
نظر شما