به گزارش ایرنا، جهانبخش نوکانی روز یکشنبه در بازدید از پایانه مرزی باشماق مریوان اظهار کرد: این میزان واریزی در مقایسه با مدت مشابه قبل از اجرای طرح مذکور با افزایش ۳۰۰ درصدی همراه بوده است.
وی افزود: اجرای طرح باکپر در زمینه جلوگیری از عرضه خارج از شبکه فرآوردههای نفتی، صرفهجویی در مصرف سوخت، جمعآوری دلالان سوخت، تسهیل و تسریع در امور کنترل کامیونهای ترانزیتی و بحث صادارات و درآمدزایی دولت تاثیر زیادی داشته است.
مدیر شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی منطقه کردستان یادآور شد: پایش باک خودروهای عبوری از مرزهای استان و اجرای طرحها و اقدامات کنترلی از جمله راهاندازی و بهرهبرداری سامانه فروش مرزی، پایش باک خودروها با دستگاههای اندازهگیری دیجیتال با هدف کاهش خطای انسانی و جلوگیری از سوءاستفادههای احتمالی نیز، نقش مهمی در کاهش قاچاق سوخت داشته است.
نوکانی از پیشنهاد و تهیه زیرساختهای لازم در آینده نزدیک برای اجرای طرح یاد شده جهت کامیونهای ترانشیپی در مرزهای باشماق مریوان و سیرانبند بانه خبر داد و گفت: ماهانه بیش از ۱۸ هزار خودرو در پایانه مرزی باشماق با استفاده از سیستم های الکترونیکی پایش و کنترل میشود.
مدیر بازرگانی شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی ایران هم از اقدامات و برنامهریزی انجام شده در خصوص اجرای طرح باکپر در این پایانه مرزی تجلیل کرد.
محسن شاهرخی ادامه داد: مدیریت، تعامل و همکاری شرکت ملی پخش فرآودههای نفتی منطقه کردستان با سایر ادارات برای اجرای طرح باکپر در مرز باشماق، موجب کاهش چشمگیر قاچاق فرآوردههای نفتی و افزایش میزان درآمد دولت از محل کنترل و فروش سوخت در باک کامیونهای متردد در این پایانه مرزی شده است.
نظر شما