به گزارش ایرنا از روابط عمومی ادارهکل بنادر و دریانوردی هرمزگان، حسین عباسنژاد روز دوشنبه از این شناورهای در دست ساخت که دارای بهروزترین سیستمهای رانش و مجهز به سیستمهای اطفای حریق و مقابله با آلودگی آب دریا هستند، بازدید و از نزدیک موارد فنی و تجهیزات این شناورها را بررسی کرد.
وی بیان کرد: با الحاق این یدککشها به بندر شهید رجایی، توان اجرای عملیات پهلودهی و جداسازی کشتیها و نفتکشها تا حدمطلوبی افزایش یافته و گامی مهم در راستای نوسازی ناوگان خدماتی این بندر برداشته خواهد شد.
مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان اظهار کرد: ساخت این نمونه از شناورها در داخل کشور علاوه بر ایجاد اشتغال جوانان، موجب خوداتکایی، ایجاد خودباوری ملی در بین مهندسان فنی کشور و افزایش توان عملیاتی در حوزه ساخت و تولید شناورها در استان خواهد شد.
استان هرمزگان با برخورداری بیش از ۶۰ کارگاه و کارخانه شناورسازی مستقر در بنادر و جزایر استان؛ مهمترین کانون تعمیر و ساخت انواع شناورهای چوبی، فایبر گلاس، فلزی و آلومینیومی در کشور قلمداد شده و علاوه بر درخواست سفارش ساخت از دیگر استانهای جنوبی، سالانه سفارشهای متعددی از کشورهای حاشیه خلیجفارس را نیز پذیرا است.
نظر شما