هادی رضازاده روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: حمایت از تولید مرغ گوشتی در استان برای رفع نیازهای مردم از اولویت های این صندوق در دولت سیزدهم محسوب می شود و در این راستا علاوه بر احیای واحدهای راکد برای ۵۰ نفر نیز اشتغالزایی شد.
وی عنوان کرد: ۴۲۴ میلیارد ریال از محل اعتبارات اشتغال روستایی و عشایری و تبصره ۱۸ برای احیای این واحدهای راکد و نیمه فعال هزینه و گام مهمی در جهت تکمیل چرخه و زنجیره تولید در استان برداشته شد.
مدیر صندوق کارآفرینی امید در خراسان شمالی افزود: با بهره برداری از ۱۴ واحد تولیدی به طور میانگین روزانه افزون بر ۵۳ تن مرغ گوشتی در بازار خراسان شمالی توزیع می شود که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۷ درصد افزایش یافت.
وی عنوان کرد: خراسان شمالی با راه اندازی این واحدهای مرغداری خودکفا و زنجیره گوشت مرغ در استان تکمیل شده است.
حمایت از ۸۱۰ طرح اشتغالزا در سال ۱۴۰۲
رضا زاده بیان کرد: این صندوق در سال ۱۴۰۲ با پرداخت ۲ هزار و ۱۵۶ میلیارد و ۲۶۳ میلیون ریال تسهیلات کم بهره ۸۱۰ طرح اشتغال در حوزه کسب و کارهای کوچک ایجاد کرد.
وی اظهار کرد: ۷۵ طرح از مجموع این تسهیلات مربوط به بخش کشاورزی است که در این راستا ۵۹۷ میلیارد و ۱۱۰ میلیون ریال، ۳۳۳ طرح صنعتی با پرداخت یکهزار و ۶۵ میلیارد ریال تسهیلات و ۲۲۲ طرح خدماتی با پرداخت ۴۴۱ میلیارد و ۸۲۵ میلیون ریال نیز پرداخت شد.
مدیر صندوق کارآفرینی امید در خراسان شمالی خاطرنشان کرد: همچنین در این مدت ۵۴ میلیارد و ۵۴۳ میلیون ریال نیز تسهیلات ضروری و سپرده گذاری به تعداد ۱۸۰ نفر پرداخت شده است.
وی تصریح کرد: ایجاد گلخانه، بومگردی، گردشگری، مجتمع های بین راهی، صنایع تبدیلی و تکمیلی در بخش کشاورزی و دانشبنیان از مهمترین طرح هایی هستند که با دریافت تسهیلات منجر به ایجاد شغل پایدار شدند.
۷۰ درصد تسهیلات این صندوق در روستاها و تنها حدود ۳۰ درصد طرح ها در حوزه شهرها بوده است.
خراسان شمالی یک میلیون نفر جمعیت دارد که ۴۴ درصد آن در روستاها سکونت دارند.
نظر شما