حجت الاسلام والمسلمین محمد سعید گلی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود:دامها و طیور ذبح شده پس از بازرسی توسط مسئول فنی دامپزشکی، اگر از نظر بیماریهای مشترک دام و انسان مشکلی داشته باشد، حذف و وارد کوره لاشه سوزی میشود.
وی اضافه کرد: آلایشهای دامی هم طبق دستورالعملهای سازمان بهداشت، بازرسی میشود و اگر مشکلی نداشته باشد به مصرف انسانی میرسد.
این مسوول ادامه داد: آداب ذبح شرعی را هم بیش از ۴۰ نفر ذابح در هفت کشتارگاه صنعتی دام و طیور و یک شرکت قطعه بندی مواد خام دامی در استان زنجان انجام میدهند.
سرپرست ولی فقیه در اداره دامپزشکی زنجان گفت: هم ناظران شرعی بر انجام کارها حساسیت ویژه دارند و هم ذابحان آموزش دیده نیز بر اهمیت حلال بودن گوشتها کاملا واقف هستند.
گلی افزود: در کشتارگاههای استان، بازرسی قبل و بعد از کشتار زیر نظر دامپزشک و ناظر شرعی انجام می شود.
وی به شهروندان زنجانی توصیه کرد: از مصرف گوشتهایی که در ذبح شرعی آنها شک وجود دارد اجتناب کرده و گوشت مورد نیاز خود را از قصابیهایی تحت نظارت دامپزشکی خریداری کنند.
این مسوول یادآور شد: در ۲ ماه سال جاری بیش از ۶ هزار و ۱۹۰ راس دام سبک و سنگین و بیش از پنج میلیون و ۶۹۲ هزار قطعه طیور در کشتارگاه های صنعتی سطح استان زنجان ذبح شرعی شدند.
نظر شما