۸ خرداد ۱۴۰۳، ۱۷:۴۵
کد خبرنگار: 815
کد خبر: 85492631
T T
۵ نفر

برچسب‌ها

پروندهٔ خبری

سی‌ان‌ان: اسرائیل ایده‌های جدیدی درباره آتش‌بس در غزه ارائه کرد

نیویورک – ایرنا- شبکه خبری سی ان ان آمریکا روز سه شنبه به وقت محلی اعلام کرد: اسرائیل ایده های جدیدی را در مورد مذاکرات آزادی اسرا و آتش بس غزه به میانجیگران ارائه کرده است.

به گزارش ایرنا، شبکه خبری سی ان ان آمریکا روز سه شنبه به وقت محلی گزارش داد که یک منبع دیپلماتیک آگاه به مذاکرات گفت که اسرائیل ایده های جدیدی در مورد گروگان در برابر آتش بس به میانجیگران ارائه کرده است.

این منبع دیپلماتیک افزود: نشست گسترده تری در روز سه شنبه برگزار نشده است. بر اساس این گزارش، مذاکرات غیرمستقیم بین اسرائیل و حماس سه هفته پیش بدون توافق متوقف شد.

سی‌ان‌ان روز سه‌ شنبه گزارش داد که مصر پس از «تغییر خودسرانه »شرایط چارچوبی که اسرائیل آن را امضا کرده بود و ارائه آن به حماس که سپس حماس اعلام کرد که آن را می‌پذیرد، مذاکرات را به هم زد.

این پیشنهاد بدون اطلاع اسرائیل یا دیگر میانجی‌های آمریکا و قطر تغییر کرده بود و نارضایتی و ناامیدی را برانگیخت.

حماس در اوایل ماه جاری اعلام کرد که توافقی را را پذیرفته است، اما اسرائیل به سرعت گفت که این شروط خواسته‌هایش را برآورده نمی کند.

به گزارش ایرنا، گروه‌های مقاومت فلسطین ۱۵ مهرماه ۱۴۰۲برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳، عملیات غافلگیرکننده‌ای با نام «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اسرائیل آغاز کردند که پس از ۴۵ روز نبرد و درگیری، سوم آذرماه ۱۴۰۲ برابر با ۲۴ نوامبر ۲۰۲۳، میان اسرائیل و حماس آتش بس موقت چهار روزه یا همان وقفه برای تبادل اسرا میان حماس و اسرائیل برقرار شد. این وقفه یا آتش بس موقت هفت روز طول کشید و سرانجام ۱۰ آذر برابر با اول دسامبر ۲۰۲۳ به پایان رسید و رژیم اسرائیل حملات علیه غزه را از سرگرفت.

کابینه جنگ رژیم اسرائیل ۱۷ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ برابر با ۶ می ۲۰۲۴ نیز به رغم مخالفت‌های بین‌المللی، حمله زمینی به شهر رفح واقع در جنوب نوار غزه را تائید کرد و ارتش این رژیم، از ۱۸ اردیبهشت بخش فلسطینی گذرگاه رفح در شرق این شهر را اشغال کرده‌ است و بدین ترتیب، رفح شاهد حملات هوایی و گلوله باران شدید رژیم اسرائیل در تمامی مناطق خود از جمله مناطق مسکونی بوده و این رژیم با حمله به سمت گذرگاه رفح، تنها دروازه فلسطینیان غزه را به روی جهان بسته است.

اسرائیل همچنین به بهانه نابودی حماس به شهر مرزی رفح، جایی که بیش از یک میلیون فلسطینی پناه گرفته‌اند، حمله کرده است که این موضوع باعث نگرانی های بین المللی شده چرا که وضعیت نوار غزه را وخیم‌تر می‌کند.

اسرائیل طی این مدت دستاوردی غیر از قتل‌عام، ویرانی، جنایت‌های جنگی، نقض قوانین بین‌المللی، بمباران نهادهای امدادرسان و تحمیل قحطی و گرسنگی در این منطقه نداشته است.

وزارت بهداشت غزه در دویست و سی‌ و پنجمین روز جنگ، اعلام کرد که از آغاز عملیات طوفان الاقصی هفتم اکتبر (۱۵ مهرماه) تا به امروز به ۳۶ هزار و ۹۶ نفر افزایش یافته و آمار مجروحان این جنایات نیز به ۸۱ هزار و ۱۳۶ نفر رسیده است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha