به گزارش سه شنبه شب ایرنا از "انبیسی" به گفته این مقامات آمریکایی، طوفان به این اسکله آسیب رسانده و استفاده از آن را با مشکل مواجه ساخته است.
این شبکه آمریکایی در گزارش خود با استناد به یک مقام سازمان ملل، یک مقام آمریکایی و یک مقام اسرائیلی اعلام کرد که انتظار میرود ارتش آمریکا روز سهشنبه خبر توقف این عملیات را به صورت رسمی اعلام کند.
به گزارش ایرنا، روزنامه گاردین به نقل از ستاد فرماندهی مرکزی آمریکا (سنتکام) خبر داد که چهار کشتی ارتش ایالات متحده برای کمک رسانی به غزه، روز (شنبه) تحت تاثیر دریای متلاطم قرار گرفته و با مشکل مواجه شدند.
یک مقام نظامی آمریکایی روز جمعه اعلام کرد که یک سرباز آمریکایی مستقر روی اسکله در سواحل غزه در یک حادثه غیر رزمی روز پنجشنبه بشدت مجروح شده و حال او وخیم گزارش شده است.
اسکله شناوری که آمریکا روند ساخت آن را از ماه گذشته (آوریل) با هزینه دستکم ۳۲۰ میلیون دلار آغاز کرده، مدعی است با هدف ارسال کمکهای بشردوستانه بیشتر به نوار غزه که بر اثر هفت ماه جنگ اسرائیل ویران شده، احداث شده است.
ماه گذشته یک سخنگوی وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) اعلام کرد: واشنگتن در روزهای آینده ارسال کمک به غزه را از طریق یک اسکله نظامی آغاز خواهد کرد.
پیت نگوین معاون سخنگوی وزارت دفاع آمریکا روز پنجشنبه به وقت محلی به شبکه سی ان ان گفت: یک کشتی که برای حمل پالت های کمک های بشردوستانه از قبرس به اسکله استفاده می شود، روز پنجشنبه در شرق مدیترانه پهلو خواهد گرفت.
گروههای مقاومت فلسطین ۱۵ مهرماه ۱۴۰۲برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳، عملیات غافلگیرکنندهای با نام «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اسرائیل آغاز کردند که پس از ۴۵ روز نبرد و درگیری، سوم آذرماه ۱۴۰۲ برابر با ۲۴ نوامبر ۲۰۲۳، میان اسرائیل و حماس آتش بس موقت چهار روزه یا همان وقفه برای تبادل اسرا میان حماس و اسرائیل برقرار شد. این وقفه یا آتش بس موقت هفت روز طول کشید و سرانجام ۱۰ آذر برابر با اول دسامبر ۲۰۲۳ به پایان رسید و رژیم اسرائیل حملات علیه غزه را از سرگرفت.
کابینه جنگ رژیم اسرائیل ۱۷ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ برابر با ۶ می ۲۰۲۴ نیز به رغم مخالفتهای بینالمللی، حمله زمینی به شهر رفح واقع در جنوب نوار غزه را تائید کرد و ارتش این رژیم، از ۱۸ اردیبهشت بخش فلسطینی گذرگاه رفح در شرق این شهر را اشغال کرده است و بدین ترتیب، رفح شاهد حملات هوایی و گلوله باران شدید رژیم اسرائیل در تمامی مناطق خود از جمله مناطق مسکونی بوده و این رژیم با حمله به سمت گذرگاه رفح، تنها دروازه فلسطینیان غزه را به روی جهان بست.
این عملیات تنها ساعاتی پس از آن آغاز شد که جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) اعلام کرد که پیشنهاد آتش بس مصر و قطر را پذیرفته است؛ اما اسرائیل ادعا کرد که این پیشنهاد خواستههای ضروری این رژیم را تامین نمیکند.
به گفته مقامات بهداشتی فلسطین، تاکنون نزدیک به ۳۴ هزار و ۸۰۰ فلسطینی در غزه به شهادت رسیدهاند که بیشتر آنها زنان و کودکان هستند.
نظر شما