۱۱ خرداد ۱۴۰۳، ۱۱:۲۱
کد خبر: 85494430
T T
۱ نفر

برچسب‌ها

۱۵ خرداد هویت ورامین است

۱۱ خرداد ۱۴۰۳، ۱۱:۲۱
کد خبر: 85494430
۱۵ خرداد هویت ورامین است

ورامین-ایرنا-امام جمعه موقت ورامین در ویژه مراسم اصناف گفت: ۱۵خردادماه هویت ورامین است که باید تبیین شود و این وظیفه همه ما است.

به گزارش خبرنگار ایرنا، حجت الاسلام و المسلمین سید محسن محمودی در مراسم بزرگداشت ۱۴ و ۱۵ خرداد که با حضور اصناف و بازاریان ورامین در حسینیه شهدای اصناف این شهرستان، اظهار داشت: روزهای سخت و سنگینی را ملت شریف ایران تجربه کرد و شهیدجمهور آیت الله رئیسی و همراهان صدیق نظام را در یک سانحه از دست داد اما این درد با فرمایشات رهبری التیام داده شد و همه دیدند چگونه و با چه درایتی امور کشور اجرایی شد در حالی که در هر کشوری بود اتفاقات ناگواری رخ می داد.

۱۵ خرداد هویت ورامین است

محمودی در ادامه با اشاره به قیام ۱۵ خردادماه، تاکید کرد: ما همه مدیون بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران هستیم. امام خمینی(ره) در سال ۱۳۴۲، حرکت انقلابی خود را آغاز کرد که شاه تصور می کرد با دستگیری امام، این حرکت سرکوب می شود اما مردم تهران، قم و نقاط دیگر کشور در حمایت از مرجعیت و ولایت قیام کردند که نقطه اوج آن در دشت ورامین رقم خورد.

سخنران ویژه مراسم اصناف مطرح کرد: حرکت های بزرگ کشور در ورامین در حالی به اوج رسید که مردم با کفن نیمه خردادماه را در تاریخ جهان تبیین کردند. ۱۵ خرداد هویت و افتخار ورامین است و بزرگداشت یاد و خاطره شهدای ۱۵ خرداد و تبیین این واقعه مهم وظیفه همگانی است.

وی در ادامه به نقش اصناف در رویدادهای انقلابی بویژه روز ۱۵ خردادماه اشاره و تصریح کرد: مردم ورامین، خود را مهیای برگزاری راهپیمایی ۱۵ خرداد می کنند که قطعا اصناف و بازاریان در این روز به وظیفه خود عمل می کنند.

۱۵ خرداد هویت ورامین است

محمودی در ادامه به پیشینه اصناف ورامین اشاره و افزود: حاج امیر اکبری اولین کسی بود که مغازه خود را در اعتراض به دستگیری امام راحل بست که در این راه دستگیر شد و این یک مدال افتخار برای جامع اصناف ورامین است.

وی در پایان با اشاره به نقش اصناف در زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدا یاداورشد: امروز نیز اصناف و بازاریان باید پاسدار خون مطهر شهدا بوده و ادامه دهنده راه شهدای ۱۵ خرداد باشند.

به گزارش خبرنگار ایرنا، قیام خونین ۱۵ خرداد سال ۴۲ از آنجا شکل گرفت که مردم دشت ورامین پس از اطلاع از بازداشت امام خمینی(ره) به سمت تهران حرکت کردند که با تیراندازی نیروهای ستمشاهی مواجه شدند و در این قیام هفت تن از مردم دشت ورامین به شهادت رسیدند.

سید مرتضی طباطبایی رفیعی، جعفر عرب مقصودی، مسیب مهابادی، ابوالقاسم اردستانی، حسن خانی، امیرهوشنگ معصومشاهی و عزت الله رجبی شهیدان این قیام بودند.

ورامین با ۳۰۰ هزار جمعیت در ۳۵ کیلومتری جنوب‌شرق تهران استان تهران واقع شده است و دارای دو بخش مرکزی و بخش جوادآباد است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha