پروژه‌های بر زمین مانده اصفهان با حمایت شهید رییسی احیا شد

اصفهان-ایرنا- معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری اصفهان گفت: پروژه‌های بر زمین مانده اصفهان در بخش‌های مختلف از جمله آب، محیط زیست و میراث فرهنگی در دولت سیزدهم و با حمایت ویژه شهید رییسی احیا شد.

به گزارش ایرنا، اداره کل روابط عمومی استانداری اصفهان روز شنبه به نقل از مهران زینلیان افزود: عملیات اجرایی تامین آب اصفهان از دریای عمان به‌عنوان پرشتاب‌ترین پروژه کشور از رکورد پنج کیلومتر در روز عبور کرد و مرحله نخست آن به پایان رسید.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری اصفهان افزود: مرحله دوم این پروژه کلان آبی آغاز شده است و پیش بینی می‌شود تا پایان سال ۱۴۰۴ با تامین آب مورد نیاز صنعت از محل این پروژه، بخشی از مشکلات آب اصفهان حل شود.

زینلیان با اشاره به تاکید رهبر معظم انقلاب بر پیگیری مسائل آب اصفهان، ادامه داد: در دولت سیزدهم و با حمایت‌های رییس جمهور شهید، همه ملاحظات زیست محیطی پروژه‌های تامین آب استان فعال شده است.

پروژه‌های بر زمین مانده اصفهان با حمایت شهید رییسی احیا شد

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری اصفهان گفت: شهید رییسی در سفر دوم خود به اصفهان پروژه تصفیه گازوییل پالایشگاه این استان را افتتاح کرد که با تولید روزانه ۱۰۰ هزار بشکه گازوییل و سوخت پاک از انتشار ۳۰۰ تُن گوگرد در روز در هوا جلوگیری می کند.

زینلیان افزود: برخی از پروژه‌های گردشگری اصفهان که چند سال بر زمین مانده بود نیز در سه سال دوره دولت سیزدهم احیا شد.

وی خاطرنشان کرد: کارخانه ریسباف که قرار بود مانند ۱۳ کارخانه دیگر نساجی به‌عنوان تنها بازمانده میراث صنعتی نابود شود، با اهتمام دولت سیزدهم مقرر است به موزه منطقه‌ای اصفهان تبدیل شود.

زینلیان گفت: شهید جمهور آیت الله رییسی، دغدغه مردم را داشت و اگر کسی غیر از ایشان رییس دولت بود بسیاری از پروژه‌هایی که امروز در استان اصفهان و کشور به بهره‌برداری رسیده یا در حال اجراست، اتفاق نمی‌افتاد.

به گزارش ایرنا، انتقال آب از دریای عمان بخشی از طرح احیای رودخانه زاینده‌رود است که با اجرای مرحله نخست آن، برداشت آب از زاینده‌رود توسط صنایع قطع خواهد شد و در مرحله دوم علاوه بر آب صنایع، مازاد آب در بخش آشامیدنی، کشاورزی و حقابه محیط زیست به مصرف خواهد رسید. با اجرای این پروژه ۷۰ میلیون مترمکعب در مرحله نخست و ۴۰۰ میلیون مترمکعب آب در مرحله بعد به اصفهان انتقال داده می‌شود.

آیت‌الله سیدابراهیم رییسی عصر یکشنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ در مسیر بازگشت از مراسم افتتاح سد «قیز قلعه‌سی» به سمت شهر تبریز، در منطقه ورزقان استان آذربایجان شرقی در سانحه هوایی به همراه همه همراهان به مقام رفیع شهادت نایل شد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha