نصرتالله محمودی روز پنجشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: در سال تحصیلی ۱۴۰۲ این طرح در کل کشور و در ۳۲۰ کلاس پایه اول به صورت آزمایشی اجرا شد که تعداد هشت کلاس پایه اول در پنج منطقه آموزشی استان نیز مجری نظام دوری بودند.
وی اظهارداشت: نظام دوری به عنوان یکی از راهکارهای سند تحول بنیادین است که به همراهی معلم با دانشآموزان در چند پایه تحصیلی اول تا سوم و به منظور انطباق بیشتر فرایندهای آموزشی و تربیتی با نیازهای همه جانبه دانشآموزان تعریف میشود.
به گفته وی، نظام دوری فرصتهای سودمندی در زمینههای عاطفی، اجتماعی و تحصیلی برای دانشآموزان فراهم میآورد که داشتن ثبات عاطفی و کاهش احساس اضطراب نسبت به مدرسه از مزایای عاطفی اجرای این طرح است.
محمودی افزود: در این نظام داشتن احساس و رابطه مطمئنتری با جامعه و خانواده و زمان بیشتر برای ساخت و حفظ روابط بلندمدت با معلم و دانشآموزان از نظر اجتماعی و بهبود نتایج ارزشیابی پیشــرفت تحصیلی و نگرش تحصیلی مدنظر است.
به گفته وی، هم اکنون پوشش تحصیلی مقطع ابتدایی در استان چهارمحال و بختیاری ۹۹.۸درصد است که این استان جزء استانهای برتر در خصوص پوشش تحصیلی دانشآموزان است.
به گزارش ایرنا، در سال تحصیلی جاری ۱۹۴ هزار دانشآموز در مقاطع مختلف مشغول تحصیل هستند.
نظر شما