مشکلات اقتصادی کشور با مشارکت مردم قابل حل است

ساری - ایرنا - دستیار وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در امر مردمی‌سازی دولت با اعلام اینکه سیاست‌های این وزارتخانه، مشارکت مردم با استفاده از تمام ظرفیت‌ها در عرصه اقتصاد است، گفت: مشکلات اقتصادی کشور با مشارکت مردم قابل حل است.

به گزارش خبرنگار ایرنا، حامد فروزان روز یکشنبه در پنجمین جلسه شورای هماهنگی تعاون استان که در محل اداره کل بهزیستی مازندران برگزار شد، مشارکت مردم و استفاده از تمام ظرفیت ها در عرصه اقتصادی را از رویکردها و سیاست‌های وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی عنوان کرد و با بیان اینکه امور اقتصادی کشور همانند دیگر عرصه ها باید به مردم واگذار شود، اظهار کرد: هر کجا مردم وارد میدان شدند، شاهد موفقیت بوده ایم.

وی با بیان اینکه فرهنگ مشارکت مردم در امور مختلف جامعه نهادینه شده است و فناوری انقلاب اسلامی نیز فناوری مردم‌پایه بوده و مشکلات را در تمام مسائل با حضور مردم حل می‌کند، خاطرنشان کرد: مردمی‌سازی به معنای مشارکت معنادار و موثر مردم در فرآیندها و در راستای افزایش کارآمدی دولت است و مردمی‌سازی حکمرانی و حکمرانی مردمی نیز یکی از ضرورت‌های کشور برای تحقق اهداف بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی محسوب می شود.

دستیار وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در امر مردمی‌سازی دولت تصریح کرد: با حفظ رویکرد اصیل انقلاب اسلامی و در سایه تعامل و ارتباط با مردم، شاهد موفقیت‌های بزرگی در سطح کشور خواهیم بود و این مهم بارها در تاریخ پرافتخار نظام به اثبات رسیده است.

مشکلات اقتصادی کشور با مشارکت مردم قابل حل است

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران نیز در سخنانی با قدردانی از تلاش دستگاه‌های اجرایی برای خدمت رسانی به جامعه هدف، گفت: بسیاری از مشکلات با رویکرد خدمت‌رسانی دولت سیزدهم حل شده است.

علی باقری تصریح کرد: همزمان با سفر رئیس جمهور شهید و اعضای هیات دولت به مازندران، رویداد اشتغال در استان راه‌اندازی شد و با راه اندازی میز خدمت به ۲ هزار مراجعه کننده نیز خدمت رسانی شد که بیشتر آنها متقاضیان جدید بودند.

وی با بیان اینکه تمرکز همه دستگاه‌ها باید پیگیری و رفع مشکلات مردم باشد، افزود: در راستای تحقق شعار سال رهبری و با اتخاذ راهکار درست و اصولی باید از ظرفیت بخش خصوصی، دولتی و واحدهای تولیدی استان به شکل مطلوب استفاده شود.

در ادامه این نشست، مدیران عضو شورای هماهنگی مدیران کل دستگاه های تابعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، گزارشی از برنامه‌های دستگاه متبوع خود درباره افزایش همکاری و هم‌افزایی بین دستگاهی و همچنین پیشنهاداتی در راستای رسیدن به اهداف مشترک و مرتبط با وظایف این شورا را ارائه کردند.

از مجموع ۱۴ هزار و ۶۳۰ تعاونی تشکیل شده در مازندران، هفت هزار و ۸۰۶ تعاونی در بخش‌های مختلف از جمله کشاورزی، صنعتی، خدماتی، تولیدی، توزیعی، مسکن و عمران در مازندران مشغول فعالیت هستند و بقیه غیرفعال و راکد هستند.

تعداد اعضای تعاونی‌های فعال استان ۱۲۲ هزار و ۴۰۳ نفر است که در مقایسه با سایر شرکت‌ها، بخش خدمات با ۲ هزار و ۶۹۶، کشاورزی با ۲ هزار و ۱۶۲ و بخش صنعت نیز با یکهزار و ۳۹۷، مسکن با ۳۵۵، تامین نیاز مصرف کنندگان با ۱۹۱ و تامین نیاز تولید کنندگان با با ۱۵۲ شرکت، بیشترین تعداد تعاونی‌های فعال و ثبت شده را در مازندران تشکیل می‌دهند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha