۱۷ خرداد ۱۴۰۳، ۸:۳۱
کد خبرنگار: 2645
کد خبر: 85498366
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

عزم دولت سیزدهم برای رفع تنش آبی رامسر و تنکابن

۱۷ خرداد ۱۴۰۳، ۸:۳۱
کد خبر: 85498366
عزم دولت سیزدهم برای رفع تنش آبی رامسر و تنکابن
عکس آرشیوی است

نوشهر- ایرنا- دولت سیزدهم در دور دوم سفر استانی به مازندران با تصویب چهار هزار و ۲۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای آبرسانی به شهرستان‌های رامسر و تنکابن مسیر رفع دغدغه دیرینه اهالی این منطقه از غرب مازندران را هموار کرده است.

به گزارش ایرنا، رفع کمبود آب از جمله مطالبات شهروندان رامسر و تنکابن است که همیشه در دیدارهای مردمی با مدیران کل در غرب مازندران بر ضرورت تامین این خواسته خود از سوی مسوولان امر تاکید داشتند.

هیات دولت در سفر دوم استانی به مازندران برای آبرسانی به شهرستان های رامسر و تنکابن چهار و ۲۰۰ میلیارد ریال اعتبار در نظر گرفت که از جمله دستاوردهای ماندگار دولت مردمی در این منطقه غرب مازندران است.

غرب مازندران هفت شهرستان، ۲۱ شهر، هزار و ۱۵۰ روستا و افزون بر یک میلیون نفر جمعیت دارد. شهرستان‌های محمودآباد، نور، نوشهر، چالوس، کلاردشت، عباس‌آباد، تنکابن و رامسر که در غرب مازندران واقع شده‌اند سالانه به میلیون‌ها گردشگر و مسافر داخلی و خارجی خدمات می‌دهند و مهم‌تر این که اغلب مسافران از سه دهه گذشته در این مناطق ویلا و سکونت موقت دارند. حتی برخی از این افراد اکنون مدت‌هاست که به ساکنان دائمی مازندران تبدیل شده‌اند.

تصویب چهار هزار میلیارد ریال برای تکمیل تأسیسات فاضلاب شهرهای‌ نوشهر، چالوس، نور، رویان، ایزدشهر و سه هزار و ۴۰۰ میلیارد ریال برای آبرسانی به شهرهای چالوس و نوشهر، ۲ هزار میلیارد ریال برای تکمیل پروژه ساخت ۴۲ کیلومتر خط ۲ مداره ۶۳ کیلوولت پول–بلده نور و احداث پست ۶۳.۲۰ کیلوولت بلده نور به ظرفیت ۶۰ مگاوات از جمله مصوبات دور دوم سفر استانی دولت برای منطقه غرب مازندران بوده است.

شهید آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی روزهای پنجشنبه و جمعه -۲۷ و ۲۸ اردیبهشت- همراه با تعدادی از اعضای هیات دولت برای دومین بار در قالب سفر استانی به دیار علویان سفر کرد. سفر نخست رئیس و اعضای هیئت دولت سیزدهم به مازندران ۲۰ اسفند ۱۴۰۰ انجام شده بود که علاوه بر بهره‌برداری چندین طرح عمرانی و تعیین تکلیف تعدادی از پروژه‌های نیمه‌کاره و بر زمین مانده، نتیجه آن در نظر گرفتن ۱۷۶ مصوبه برای اجرای طرح‌های مختلف با مجموع اعتبار مصوب بیش از ۱۷۷ هزار و ۸۹۸ میلیارد ریال بود.

فرماندار رامسر تصویب اعتبار چهار هزار و ۲۰۰ میلیارد ریالی برای آبرسانی به مناطق رامسر و تنکابن در سفر دور دوم استانی هیات دولت به استان مازندران را بسیار تاثیرگذار دانست و به ایرنا گفت: با تخصیص این اعتبار مشکل بخش آبرسانی این شهرستان‌ها برطرف خواهد شد.

ابراهیم شیرود عشوریان افزود: دولت سیزدهم از آغاز فعالیت تا امروز علاوه بر این مقدار اعتبار دور دوم سفر استانی، اعتبارات کلانی صرف رفع مشکلات و تامین نیازهای شهرستان رامسر کرده است.

عزم دولت سیزدهم برای رفع تنش آبی رامسر و تنکابن

عملیات اجرایی طرح ملی آبرسانی به رامسر، تنکابن و عباس‌آباد به گفته نماینده مردم این منطقه با تخصیص هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال از محل اعتبارات دور اولسفر رییس‌جمهور به مازندران در سال ۱۴۰۲ آغاز شده بود.

سید شمس‌الدین حسینی در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا با اشاره به آغاز عملیات اجرایی طرح ملی آبرسانی در حوزه انتخابیه‌ غرب مازندران از سال گذشته گفت: حدود ۱۵۰ میلیارد تومان اعتبار از محل سفر پرخیر و برکت رییس‌جمهور به مازندران برای اجرای این طرح تصویب و اختصاص داده شد.

وی افزود: در این طرح پس از به سرانجام رسیدن عملیات اجرایی طی سه سال پیش‌بینی شده، تا سال ۱۴۲۵ مردم این شهرستان‌ها با کمبود و تنش آبی مواجه نمی‌شوند.

نماینده مردم رامسر، تنکابن و عباس‌آباد گفت: در مرحله نخست این طرح، تقویت آب آشامیدنی نقاط روستایی و شهری بخش خرم‌آباد و دیگر نقاط شهرستان تنکابن با پیش‌بینی اعتبار ۳۴۴ میلیارد تومان اجرایی شده است.

حسینی خاطرنشان کرد: رفع کمبود آب نقاط روستایی و شهری سه شهرستان عباس‌آباد، تنکابن و رامسر برای جمعیت ۶۲۰ هزار نفری با اجرای ۱۳۷ کیلومتر خط انتقال از رودخانه‌های دوهزار، سه‌هزار، چشمه‌کیله تنکابن و سدمجیران رامسر و ساخت چهار منبع انجام می‌شود.

وی گفت: این طرح با تامین آب هزار و ۸۰۰ لیتر بر ثانیه برای جمعیت این شهرستان‌ها تعریف شد. اگرچه هزینه اجرای کامل این طرح طی سه سال آینده بیش از این میزان اعتبار مصوب است. اما از آنجا که یکی از راهبردهای دولت جهادی رفع معضل تنش آبی و مبارزه با بحران خشکسالی است جای امیدواری است که از دیگر منابع هم برای تکمیل این طرح اختصاص یابد.

حسینی افزود: یکی از علت‌های اساسی کمبود، افت فشار و قطعی آب در برخی از نقاط روستایی و شهری غرب مازندران ورود چشمگیر مسافران و گردشگران و سکونت جمعیت پنهان است که متاسفانه آمارش در سرشماری طرح ملی نفوس مسکن سال ۱۳۹۵ ثبت نشد.

وی اظهار کرد: به گفته کارشناسان حدود ۱۶ درصد آب آشامیدنی مازندران از طریق آب‌های سطحی و بقیه از آب‌های زیرزمینی تأمین می‌شود که امیدوارم با اجرای کامل این طرح معضل کم‌آبی در این منطقه رفع شود.

عزم دولت سیزدهم برای رفع تنش آبی رامسر و تنکابن

به گزارش ایرنا، طبق برخی اظهارات مردمی و گزارش‌های دریافتی شهروندان و ساکنان مناطق غربی استان در مناطقی از نقاط روستایی و شهری شهرستان‌های تنکابن از جمله بخش خرم‌آباد، کلارآباد، سلمانشهر، اسبچین، کرکاس، حیدرآباد و نقاطی از شهرستان رامسر با کمبود آب مواجه هستند که با اجرای طرح‌های آبرسانی یاد شده مشکلات فراروی این بخش برطرف می‌شود.

شهرستان‌های غرب مازندران سالانه میزبان میلیون‌ها مسافر داخلی و خارجی هستند که با امکانات محلی و زیرساخت‌های بومی به این شمار جمعیت شناور خدمات ملی می‌دهند.

بنا بر آمارها از پایان سال ۱۴۰۰ تا کنون افزون بر ۱۲۶ هزار و ۴۱۵ میلیارد ریال اعتبار به طرح‌های مصوب سفر نخست رئیس‌جمهور به مازندران اختصاص یافت که معادل ۷۱ درصد کل اعتبار در نظر گرفته شده برای این طرح‌ها است. همچنین از مجموع ۱۷۶ مصوبه سفر نخست رئیس‌جمهور به مازندران ۷۸ مصوبه به طور کامل محقق شد، فرآیند اجرایی ۸۹ مصوبه با پیشرفت فیزیکی طبق برنامه در حال انجام است و اجرای ۹ مصوبه نیز در حال پیگیری است.

در دومین دور سفر استانی هیات دولت به دیار علویان به گفته محسن منصوری معاون اجرایی دولت، ۱۱۷ مصوبه برای مازندران تصویب و اعتبار مورد نیاز آن در نظر گرفته شد.

تخصیص چهار هزار و ۴۰۰ میلیارد ریال برای تعریض و بهسازی راه اصلی کرج- چالوس (دزدبن-کلاردشت) و جاده مرزن‌آباد- کلاردشت و چهار هزار میلیارد ریال برای رفع و اصلاح نقاط حادثه‌خیز استان، چهار هزار میلیارد ریال برای روکش و ایمن‌سازی راه‌های روستایی به عنوان بخشی از بسته پیشنهادی مصوبات دور دوم سفر رئیس‌جمهور به مازندران اعلام شد.

تخصیص چهار هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای تکمیل پروژه‌های تخریب و بازسازی ملی و استانی از دیگر مصوبات سفر دور دوم دولت در استان مازندران بود.

دولت سیزدهم با انجام ۲ سفر استانی به مازندران در مجموع ۳۳۰ هزار میلیارد ریال اعتبار برای اجرای طرح‌ها در این استان تصویب کرد و اختصاص داده است. این میزان اعتبار سفرهای استانی رئیس‌جمهور شهید به مازندران به گفته مسوولان جدای از تسهیلات در نظر گرفته شده ‌است.

براساس گزارش‌های منابع رسمی تاکنون از این میزان اعتبار مصوب، بیش از ۳۰ هزار میلیارد ریال برای تکمیل و بهره‌برداری طرح‌های نیمه‌تمام بخش زیرساختی، عمرانی و اقتصادی در مازندران اختصاص و هزینه شده است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha