به گزارش خبرنگار ایرنا، «نادرقلی ابراهیمی» روز چهارشنبه در نشست شورای اداری شهرستان خنداب، افزود: انگور محصول بومی، منطقه است و باید با کمک و ورود مرکز تحقیقات کشاورزی، زنجیره تولید این محصول قبل از تولید، حین تولید، موقع برداشت و پس از برداشت از منظر و جایگاه صادراتی به آن اهتمام ویژه داشت.
وی بیان کرد: باغداری نوین منجر به اشتغالزایی و درآمدزایی بالایی است، فرصتی که در منطقه خنداب به آن کمتر پرداخته شده است.
نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی گفت: محصولات کشاورزی با قرار گرفتن در چرخه صنایع تبدیلی، ارزش افزوده چند برابری پیدا میکنند، ظرفیتی که از کنار آن بی توجه گذشتهایم.
ابراهیمی افزود: لازم است نظام جامع شهرستان خنداب برای شهر، شهرستان، بخش و تک تک روستاها تدوین شود.
وی بیان کرد: طبق قانون کشور باید در ۲۵ نوع محصول کشاورزی به خودکفایی برسد و این مهم در سایه بهرهگیری از حداقل امکانات و مدیریت صحیح ظرفیتها ممکن است.
نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی به تلاش مدیران دستگاههای اجرایی برای گرفتن اعتبارات ملی در مجموعه شهرستانی اشاره کرد و افزود: پروژهها نباید مشمول مرور زمان شود و مدیران با پیگیری قوی اعتبارات را جذب و هرکجا نیاز به حمایت باشد ما به عنوان خادم مردم درخدمت هستیم.
ابراهیمی افزود: مدیری میتواند در حوزه کاری خود موفق عمل کند که با حداقل امکانات بتواند با تیزهوشی و کاردانی از فرصتها بیشترین استفاده را ببرد.
وی اضافه کرد: کمبود و محدودیت منابع اعتباری وجود دارد اما باید نوآوری و استفاده از حداقل امکانات بیشترین کارایی را کسب کرد در صورتی که امکانات و منابع وجود داشته باشد که دیگر نیازی به مدیر نیست.
خنداب از شهرستانهای ۱۲ گانه استان مرکزی است که اقتصاد مبتنی بر کشاورزی و خدمات دارد.
نظر شما