بیش از پنج میلیون قطعه جوجه‌ریزی در آذربایجان‌غربی انجام شد

ارومیه - ایرنا - رییس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان‌غربی گفت: بیش از پنج میلیون قطعه جوجه ریزی در طی اردیبهشت ماه در استان انجام شد که بیانگر پایداری تولید گوشت مرغ است.

به گزارش ایرنا خسرو شهبازی روز جمعه در جلسه وبیناری قرارگاه امنیت غذایی با ارائه گزارشی از وضعیت جوجه ریزی استان اظهار کرد: در اردیبهشت سال جاری به میزان پنج میلیون و ۶۶۵ هزار قطعه در واحدهای مرغ گوشتی استان جوجه ریزی انجام شد که نسبت به زمان مشابه در سال گذشته از رشد ۴۱ درصدی برخوردار است.

وی ادامه داد: در خرداد ماه سال جاری نیز تاکنون بیش از ۲ میلیون و ۹۱۱ هزار قطعه جوجه ریزی در واحدهای مرغ گوشتی استان انجام شده است که نسبت به مدت زمان مشابه سال گذشته از رشد ۱۹ درصدی برخوردار است که پیش بینی می شود تا پایان خرداد ماه این میزان به پنج میلیون و ۳۰۰ هزار قطعه افزایش یابد.

شهبازی گفت: روزانه ۲۰ تا ۳۰ تن از گوشت مرغ تولیدی استان مازاد بر مصرف استان بوده که به سایر استانهای کشور ارسال و برای صادرات هدف گذاری می شود.

وی با بیان اینکه کمبودی در تامین گوشت مرغ در استان وجود ندارد، افزود: با توجه به تولید بیش از نیاز استان و پیگیری های انجام شده، در راستای افزایش ارزش افزوده واحد های مرغداری و حمایت از این واحدها در جهت تحقق شعار سال، روند صادرات مازاد تولید واحدهای مرغداری استان نیز بیش از پیش تسریع و موانع صادراتی نیز برطرف شود.

به گزارش ایرنا آذربایجان غربی رتبه سوم کشوری در تولید جوجه یکروزه گوشتی را داشته و دارای ۸۵۸ واحد مرغداری گوشتی، مادر گوشتی، مرغ اجداد گوشتی، مرغ تخم گذار تجاری و پرورش پولت تخمگذار است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha