به گزارش ایرنا از سازمان غذا و دارو، علیرضا رستمی افزود: فرآوردههای مورد استفاده در نوزادان و مادران باردار و شیرده (ارایه شده در مراکز بهداشت)، افزایش عملکرد ورزشی، محصولات حفظ سلامت پوست، مو و ناخن، بهبود دهندگان عملکرد دستگاه ایمنی، موارد مورد استفاده در مدیریت وزن اعم از کاهش یا افزایش وزن، مکملهای پیشگیری و حمایت از شرایط خاص سلامت مثل پوکی استخوان، بیماریهای قلبی و عروقی، دیابت و آنتی اکسیدانها و امگا ۳ بیشتر مورد اقبال افراد قرار دارند.
وی اظهار داشت: با توجه به نیاز پایه بدن به ریزمغذیها توصیه میشود مصرف مولتی ویتامینها به صورت شکل دارویی و فرآورده مکمل با مشورت پزشک یا داروساز باشد.
به گزارش ایرنا، سالانه حدود ۲۵۰ میلیون عدد از مکملهای دارویی، غذایی و فرآوردههای گیاهی در کشور از سوی سازمان غذا و دارو شناسهگذاری می شود.
بهمن ماه سال گذشته بهرام عین اللهی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با انتقاد از عرضه گسترده مکملهای دارویی و غذایی در داروخانه ها گفته بود: احتیاجی به این همه مکمل دارویی که اغلب قاچاق و تاریخ مصرف گذشته هستند، نیست و می توان ویتامین مورد نیاز بدن را با اصلاح سبک زندگی تامین کرد.
وی با اشاره به تحصیل ۱۲ هزار داروساز در مقاطع مختلف تحصیلی در کشور اظهار داشت: یکی از رویکردهای وزارت بهداشت این است که دانشجویان داروسازی با صنعت و شرکت های مرتبط دارویی پیوند داشته باشند تا نتایج آن را در تولید داروهای مورد نیاز نظام سلامت شاهد باشیم.
نظر شما