به گزارش خبرنگار ایرنا، رییس دانشگاه علوم پزشکی تربتحیدریه در آیین بهرهبرداری از پایگاه اورژانس «رودمعجن» با بیان اینکه کلنگ ساخت این پایگاه در سال ۱۳۹۶ به زمین زده شد، افزود: برای ساخت این مجموعه خدماتی، ۵۳ میلیارد ریال اعتبار هزینه شده که ۴۰ میلیارد آن برای خرید آمبولانس، ۱۰ میلیارد ریال برای ساخت پایگاه و سه میلیارد نیز برای تجهیز آن صرف شده که با مشارکت وزارت نفت و اعتبارات دانشگاه تامین شده است.
حسین ابراهیمیپور افزود: پایگاه اورژانس رودمعجن با زیربنای ۷۵ مترمربع احداث و در حوزۀ سلامت توسط دولت خدمتگزار سیزدهم به ارایه خدمات میپردازد.
وی با اشاره به اینکه پایگاه اورژانس مزبور به جمعیتی حدود ۲ هزار و ۵۰۰ نفر خدمترسانی خواهد کرد، ادامه داد: آمبولانس پایگاه اورژانس رودمعجن مخصوص مناطق سخت گذر بوده و برای دسترسی مردم روستاهای این منطقه به مراکز درمانی بهویژه در زمستان خریداری و تجهیز شده است.
کمبود ناوگان آمبولانس
رییس مرکز فوریتهای پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تربتحیدریه نیز در حاشیه افتتاح این پایگاه به خبرنگار ایرنا گفت: یکی از چالشهای مهم و کمبودهای اصلی ما ناوگان آمبولانس است.
محمدجواد امیری افزود: استاندارد عمر ناوگان آمبولانس بخش دولتی ۱۵ سال است، اما هم اکنون آمبولانسهای ما بیش از ۱۵ سال کار می کند و این هزینه نگهداری را بسیار افزایش داده است.
وی ادامه داد: آنتن دهی تلفن همراه بوده مشکل دیگر به دلیل وجود کوههای فراوان در منطقه است که پوشش ارتباطی را بسیار ضعیف و خدمترسانی را با اختلال مواجه کرده است.
به گزارش ایرنا، دانشگاه علوم پزشکی تربتحیدریه، مهولات و زاوه به ۳۷۵ هزار نفر جمعیت سه شهرستان در جنوب استان خراسان رضوی خدمات میدهد که از این تعداد ۱۸۷ هزار و ۱۷ نفر در نواحی روستایی سکونت دارند.
اورژانس پیش بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی تربتحیدریه دارای ۲۳ پایگاه اورژانس فعال، اداره ارتباطات و هدایت عملیات، اداره پایش مراقبتهای درمانی، مرکز عملیات اضطراری، ۲۲ دستگاه آمبولانس و یک دستگاه اتوبوس-آمبولانس است.
مرکز شهرستان ۲۲۵ هزار نفری تربت حیدریه در ۱۵۰ کیلومتری جنوب مشهد مقدس قرار دارد.
نظر شما