«فرشاد خوشنویسان» روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا، افزود: این واحدهای صنعتی به دلایل مختلف از جمله بدهی بانکی و نبود سرمایه در کردش با بحران مواجه و به حالت نیمه تعطیل یا راکد درآمده بودند.
وی ادامه داد: باتوجه به سیاستهای کلی دولت بررسی وضعیت این صنایع در استان مورد بررسی قرار گرفت.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان مرکزی اظهار کرد: شناسایی واحدها اولین گام برای کمک به صنایع مستقر در شهرکها و نواحی صنعتی بود و در گام بعد امکان احیا مورد بررسی قرار گرفت.
خوشنویسان یکی از چالشهای صنایع را اعتقاد نداشتن به دریافت مشاوره عنوان کرد و گفت: ارائه مشاوره به صنایع راکد برنامهریزی شد، اما متاسفانه صنایع استقبال مورد انتظار را نداشتند به همین دلیل بخش صنایع کوچک شرکت شهرکهای صنعتی استان اقدام به راهاندازی کلینیکهای سیار در شهرکها و نواحی صنعتی استان نمود.
وی ادامه داد: این اقدام باعث شد ارتباط نزدیکتری با واحدهای نیمه فعال یا راکد فراهم شود و این واحدها با مراجعه به کلینیک، چالشها را مطرح و مشاوران مستقر مشاوره مورد نیاز برای احیا را در اختیار این صنایع قرار دادند.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان مرکزی افزود: مشاوران از همه جهت واحدهای صنعتی را مورد بررسی قرار دادند و مشاوره لازم برای احیا ارائه شد.
خوشنویسان خاطر نشان کرد: این اقدام در کنار کمک به بازفعالسازی صنایع به ترویج فرهنگ استفاده از ظرفیت مشاوره کمک شایانی کرد و صنایع با نقش سازنده این جایگاه در تغییر روند فعالیتشان آشنایی کاملتری پیدا کردند.
بیشتر بخوانید:
دولت سیزدهم صنایع بزرگ استان مرکزی را به مدار تولید بازگرداند
حمایت از طرحها و برنامهها در بخش صنایع کوچک شرکت شهرکهای استان مرکزی
وی عنوان کرد: انجام مطالعات ایجاد ۲ شهرک صنعتی فناوری در استان مرکزی و انعقاد تفاهم نامه با پارک علم و فناوری نیز در مدت فعالیت دولت سیزهم در بخش صنایع کوچک این شرکت انجام شد.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان مرکزی تصریح کرد: از ابتدای فعالیت دولت سیزدهم تا پایان سال گذشته ۱۹ ایده استارتاپی در استان مرکزی مورد حمایت این شرکت قرار گفت.
خوشنویسان ادامه داد: همچنین در این بازه زمانی ۶ رویداد استارتاپی استان مرکزی توسط بخش صنایع کوچک شرکت برگزار شد.
وی افزود: ۱۷ پایاننامه در استان مورد حمایت قرار گرفت که ۲۴ مشکل در حوزه صنعت استان از طریق حمایت از پایان نامهها رفع شد.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان مرکزی گفت: ۳۱ تور صنعتی در این بازه زمانی انجام و ۳۹۳ دوره آموزشی نیز برگزار و تعداد ۲۳۶ استاندارد داخلی و خارجی اخذ شد.
استان مرکزی دومین قطب صنایع مادر تخصصی و چهارمین مرکز صنعت کشور است.
بیش از یکهزار و ۶۰۰ واحد صنعتی کوچک و بزرگ در ۳۴ شهرک و ناحیه صنعتی استان مرکزی فعالیت میکنند.
نظر شما