به گزارش خبرنگار ایرنا، مدیرکل میراث فرهنگی گردشگری و صنایعدستی استان فارس روز شنبه در آیین افتتاحیه این بازارچه صنایع دستی گفت: هنرمندان صنایع دستی رشتههای آیینه کاری، جوک کاری، مینای مس و ساخت سازهای سنتی در این بازارچه مشغول به کار شدند.
ثابت اقلیدی افزود: هنرمندان فعال در این بازارچه دائمی به صورت کارگاهی به تولید محصولات صنایع دستی میپردازند.
وی اضافه کرد: هفته جاری ۱۲ خانه و بازارچه صنایعدستی در شهرستان های شیراز، فسا و لارستان با هدف توسعه،ترویج، فروش و معرفی هنرمندان صنایع دستی راهاندازی میشود.
مدیر کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی با بیان اینکه شعار امسال روز جهانی صنایع دستی «پیوند نسلی پاسداشت هویت در پهنه جهانی» است، اظهار کرد: عموم علاقه مندان به رشتههای صنایع دستی برای آشنایی بیشتر با ساخت و تولید این محصولات از بازارچه های تخصصی و خانههای صنایع دستی بازدید کنند و از نزدیک با این روند آشنا شوند.
۱۵ شهر و روستای فارس در نوبت ثبت ملی صنایع دستی
ثابت اقلیدی یادآور شد: فارس بیشترین تعداد شهرها و روستاهای جهانی و ملی صنایعدستی در سطح کشور را به خود اختصاص داده و رتبه نخست کشوری از نظر تعداد شهرها و روستاهای ملی و جهانی را دارد.
وی عنوان کرد: شیراز شهر جهانی صنایع دستی، آباده شهر جهانی منبت، فیروزآباد " شهرملی دست بافتهای داری و خشت شهر ملی حصیر بافی است و روستای " کندازی" به عنوان روستای ملی روار بافی و "تنگ چوگان" به عنوان روستای ملی رندبافی به ثبت رسید.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی فارس اعلام کرد: پرونده ۱۵ شهر و روستای این استان در نوبت ثبت ملی رشتههای صنایع دستی قرار دارند.
وی با اشاره به ظرفیت بالای فارس در تولید محصولات فاخر صنایع دستی، اضافه کرد: ۶۰۰ هنرمند این استان از بیمه برخوردار شدند.
نظر شما