به گزارش ایرنا، رضا رفیعی روز یکشنبه با اعلام این خبر به رسانهها افزود: انجام عملیات انشعاب دوم انتقال گاز به مجتمع گل گهر سیرجان در ۲ بخش اتصال خط به شیر انشعاب هات تب خط ۴۲ اینچ ارسنجان/پاریز و اتصال خط ۲۰ اینچ گل گهر به هدر خروجی ایستگاه انتهای خط ۲۴ اینچ گل گهر در برنامه عملیاتی این منطقه گازی قرار گرفت.
وی با اشاره به اتصال نهایی و راهاندازی خط لوله انتقال گاز ۲۴ اینچ مجتمع صنعتی و معدنی گل گهر سیرجان به طول ۱۰۰ کیلومتر اظهار کرد: عملیات انشعاب دوم به این مجتمع، علاوه بر اینکه رونق تولید و اشتغال در این مجتمع را به دنبال داشت، ظرفیت تولید شبکه برق کشور را به صورت پایدار و مستمر به ۷۲۰ مگاوات در روز افزایش داده است.
این مسئول اظهار کرد: این موضوع حاکی از اهمیت و تاثیر بسزای پایداری انتقال گاز و نقش پررنگ شرکت ملی گاز در تامین زیرساختهای مورد نیاز صنایع و تامین آرامش و آسایش مردم ایران در تمام فصول گرم و سرد سال است.
رفیعی با بیان اینکه نیروگاه گهر انرژی و همچنین صنایع تولیدی در مجتمع صنعتی و معدنی گل گهر سیرجان نیاز مبرم به خوراک و سوخت پاک دارند، افزود: عملیات یادشده، انتقال گاز به این مجتمع را از ۲۴۰ میلیون مترمکعب در ماه به ۳۶۰ میلیون مترمکعب افزایش داده است.
همچنین در فروردین ماه امسال نیز حجم انتقالی گاز از منطقه ۶ کشور به مجتمع گل گهر سیرجان با تزریق گاز و راهاندازی خط لوله انتقال گاز ۲۰ اینچ اجرا شده، به مقدار ۴۰۰ هزار مترمکعب در ساعت یعنی به میزان ۲ برابر افزایش یافت.
گاز انتقالی منطقه ۶ کشور از طریق خط لوله ۵۶ اینچ هفتم سراسری، ۴۲ اینچ ارسنجان رفسنجان منشعب از خط چهارم سراسری و همچنین پالایشگاه گاز سرخون و قشم، پالایشگاه گاز هنگام و تاسیسات گورزین انجام میگیرد.
در حال حاضر بیش از ۲۰ نیروگاه و ۳۷ مورد صنایع از جمله پالایشگاهها و صنایع فولادی معدنی در ۲۷ درصد از پهنه خاکی کشور در حوزه راهبری این منطقه انرژی پاک گاز را دریافت کنند.
نظر شما