۷۵۰ هزار هکتار به شبکه حفاظتی مناطق اضافه شد

تهران - ایرنا - مدیرکل دفتر زیستگاه‌ها و امور مناطق سازمان حفاظت محیط زیست با اشاره به اینکه ۷۵۰ هزار هکتار به شبکه حفاظتی مناطق اضافه شده است، گفت: در مدت سه سال گذشته ۱۳ استان به بی‌سیم تجهیز شد و سطح حفاظتی ۱۵ منطقه افزایش یافت.

به گزارش ایرنا از روابط عمومی سازمان حفاظت محیط زیست، علیرضا نجیمی افزود: ارتقاء سطح حفاظتی ۱۵ منطقه و الحاق مناطق واجد شرایط به مناطق حفاظت شده در راستای حراست از مناطق با ارزش اکولوژیکی بالا و گسترش دامنه حفاظت از زیستگاه‌های حیات‌وحش و گونه‌های در معرض خطر انجام شده است.

وی با اشاره به اینکه حفظ تنوع زیستی به عنوان ثروتی ملی و میراثی گرانبها برای نسل‌های آتی از وظایف خطیر سازمان حفاظت محیط زیست به شمار می‌رود، اظهار داشت: اصلاح و بازنگری ۱۹ مورد از مناطق چهارگانه برای اطمینان از مدیریت موثر از جمله دیگر اقدامات دفتر زیستگاه در مدت سه سال اخیر بود.

۷۵۰ هزار هکتار به شبکه حفاظتی مناطق اضافه شد

نجیمی، بازنگری طرح‌های هادی روستایی در ۵۰ روستای واقع در مناطق چهارگانه را از دیگر فعالیت های این دفتر برشمرد و از احداث و تجهیز ۸ پایگاه اطفاء حریق در استان‌های مختلف برای افزایش توانایی سازمان در مقابله با آتش‌سوزی در مناطق طبیعی خبر داد.

مدیر کل دفتر زیستگاه‌ها و امور مناطق سازمان حفاظت محیط زیست با اشاره به اینکه ۷۵۰ هزار هکتار به شبکه حفاظتی مناطق اضافه شده است، بیان داشت: تجهیز ۱۳ استان به شبکه بی‌سیم و راه‌اندازی سامانه پایش تصویری در ۱۰ استان برای بهبود ارتباطات بین ادارات محیط‌زیست در سراسر کشور و نظارت بهتر بر فعالیت‌های غیرقانونی و حفاظت از منابع طبیعی در این مدت انجام یافته است.

وی با تاکید بر اینکه دفتر مدیریت زیستگاه‌ها و مناطق این سازمان با اتخاذ رویکردی جامع و برنامه‌محور، در سه سال گذشته اقدامات متعددی را در جهت صیانت از این گنجینه ارزشمند به انجام رسانده است، یادآور شد: شیوه‌نامه انتخاب و صدور مجوز برای متقاضیان اجرای فعالیت‌های حفاظتی- طبیعت‌گردی در این خصوص تدوین شده است.

وی گفت: این شیوه نامه ضمن ترویج گردشگری پایدار و مسئولانه، زمینه مشارکت فعال جوامع محلی در حفاظت از محیط زیست را نیز فراهم می‌ کند.

مدیر کل دفتر زیستگاه‌ها و امور مناطق سازمان حفاظت محیط زیست اظهار داشت: تدوین مقررات و ضوابط زیست محیطی عملیات معدنی در این مدت باعث شد تا با همکاری و تعهد همه افراد از منابع معدنی به طور پایدار و با کمترین آسیب به محیط زیست بهره‌برداری شود.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha