نوراله مصطفی نژاد روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: در راستای برنامه ریزی دولت سیزدهم به منظور تامین پنل خورشیدی خانوارهای عشایری این تعداد پنل خورشیدی با همکاری فرمانداری شهرستان و اداره برق بین خانوارهای عشایری بروجرد توزیع شد.
وی افزود: با توجه به پراکندگی مناطق عشایری انتظار داریم که مسوولان ارشد استان سهمیه بیشتری به این شهرستان اختصاص دهند که عشایر کوچرو بیشتری از این تجهیزات بهره مند شوند.
مصطفی نژاد با بیان اینکه هزینه خرید هر دستگاه پنل خورشیدی حدود ۳۰۰ میلیون ریال است، بیان کرد: این پنل ها توسط اداره برق خریداری و بصورت رایگان در اختیار عشایر گذاشته شده است.
رییس اداره امور عشایر بروجرد با بیان اینکه پنلهای خورشیدی امکان دسترسی خانوادههای عشایر را به برق ارزان و انرژی پاک فراهم میکند، اضافه کرد: پنلهای خورشیدی مولد انرژیهای تجدیدپذیر، ارزان قیمت و قابل حمل است که نقش موثری در رفاه زندگیهای خانوادهها در مناطق عشایری دارد.
مصطفی نژاد یادآور شد: پنلهای خورشیدی ضمن تامین نور و روشنایی لازم، امکان بهرهبرداری از تلویزیون، شارژ تلفن همراه و نورافکن، تامین سوخت و سایر وسایل و امکانات الکترونیکی را در دورترین مناطق برای عشایر فراهم میآورد.
وی ادامه داد: این پنلهای خورشیدی به منظور رفاه حال عشایر و با اولویت زنان سرپرست خانوار در مناطق عشایری فاقد برق شهرستان توزیع شد.
رییس اداره امور عشایر بروجرد افزود: این پنلها قابلیت فرآوری ۱۰۰ وات برق را دارند و میتوانند روشنایی حداقل ۱۰ شعله لامپ کم مصرف، شارژ چراغ قوه و گوشی تلفن همراه را تامین کنند.
مصطفی نژاد گفت: اکنون ۷۰۰ خانوار عشایر شهرستان با داشتن ۱۱۰ هزار راس دام سبک و سنگین سالانه یک هزار و ۵۰۰ تن فرآورده گوشتی تولید میکنند.
نظر شما